Ismét rendelhető a PMH szurkolói sál!

A mai napon egyesületi tagjaink az alábbi tartalmú e-mailt kapták meg postafiókjukba, amelyben arról értesítettük őket, hogy ismét rendelhető az egyesület által biztosított nagy sikerű szurkolói sál. Egyelőre azok, akik nem klubtagok, nem tudnak rendelni ilyen sálat, de ha van klubtag ismerősük, rajta keresztül már most is van lehetőségük ezt megtenni.

Kérjük azokat az egyesületi tagjainkat, akik nem kapták meg a lenti e-mailt, jelentkezzenek az [email protected] e-mail címen, mivel vagy rossz e-mail címet adtak meg a belépéskor, vagy már nem használják az akkori címüket. Köszönjük!

Kedves Klubtagunk!

Örömmel értesítünk, hogy a korábbi nagy sikerre való tekintettel ismét rendelhető a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület, vagyis a Peña Madridista Húngara saját szurkolói sálja!

Ebben a levélben összefoglaljuk Neked a sálrendeléssel kapcsolatos tudnivalókat, a rendelés menetét, a sál tulajdonságait, az anyagiakat és az átvételi lehetőségeket.

Amennyiben nem szándékozol szurkolói sálat vásárolni, úgy az e-mailt nem szükséges tovább olvasnod, de a weboldalunkon sok érdekes hírt és információt olvashatsz.

Idáig már csak az jutott el, akinek felkeltette az érdeklődését a szurkolói sál, úgyhogy térjünk a lényegre: 

Amit a sálról tudni érdemes:

Mindkét oldalán mintázattal és szöveggel ellátott, színes sál, fehér rojttal a végein, kb. 155 cm hosszú, 100% akrylból készült, minőségi, magyar termék.

A sál mindkét oldala színes mintával és szöveggel ellátott. Mindkét oldalán a magyar és a spanyol zászló, az egyesületünk és a Real Madrid címere látható. Emellett egyik oldalon az egyesület spanyol, a másikon pedig a magyar neve kapott helyet. Utóbbin még a hangzatos „Hala Madrid! …y nada más” szlogen is olvasható, mint fő motívum, az egyesület weboldalának címével együtt.

A sál egyébként közös meccsnézéseinken élőben is megtekinthető, illetve jelen levél csatolmányaként is látható róla kép.

A sál ára az előzetes becsléseink alapján bruttó 3175 Ft lesz. (Az ár csökkenhet, ha olyan nagy mennyiségben szükséges berendelnünk, hogy kedvezményesen juthatunk hozzá.) Fontos, hogy a végleges ár kialakulásáig senki ne utaljon!

A rendelés menete:

Első lépés: Előrendelés.

Elsőként felmérjük a szurkolói közösség igényeit a darabszámot illetően (Egy klubtag több sálat is rendelhet!). Nagyon fontos, hogy csak akkor adjon le valaki előrendelést, ha valóban meg szeretné rendelni a sálat és ki is fogja fizetni azt. Ezt segít eldönteni a fenti árbecslés. Amint megvan a végleges darabszám, megkezdődik a sálak ellenértékének összegyűjtése.

Tehát, amit most kérünk Tőled, az a következő: Amennyiben szeretnél sálat rendelni tőlünk, úgy kérjük, hogy a levél csatolmányaként megküldött táblázatot kitöltve küldd vissza válasz-e-mailben legkésőbb 2016.11.22. (kedd) éjfélig! Mi a következő napon mindenkit kiértesítünk a további teendőkről! [e-mail cím: [email protected]]

Második lépés: Szurkolói befizetés.

A végleges ár ismeretében a szurkolók kiértesítésre kerülnek e-mailben. A kiértesítésről számított öt munkanapon belül (terveink szerint november 29-ig) várjuk majd a sálak ellenértékének beérkezését az egyesület bankszámlaszámára.

Harmadik lépés: Megrendelés, előleg kifizetése.

A beérkezett összegek alapján kialakult végleges darabszám legyártatásra kerül, melynek feltétele egy 50%-os előleg kifizetése. Ezt az egyesület a beérkezett összegből megteszi.

Negyedik lépés: Legyártott sálak átvétele, fennmaradó vételárrész kifizetése.

A gyártás végeztével a sálakat az egyesület átveszi a gyártótól, kifizeti a fennmaradó vételárrészt, majd kiértesíti a szurkolókat a sálak elkészültéről.

Ötödik lépés: A sálak kiosztása.

A sálak átadása alapvetően személyesen történik, a legfőbb átadási hely a közös meccsnézésünk helyszíne, de alternatív megoldással is tudunk szolgálni Budapesten és Érden. Emellett a postázás is működhet, azonban fontos információ, hogy a postaköltséget ilyen esetben a fogadó félnek kell állnia, illetve itt nem tudjuk garantálni az azonnali postára adást sem. A postázás költsége előre láthatóan 1300 Ft körüli összeg lesz. Külföldre postázás minden esetben külön egyeztetést igényel.

Hatodik lépés: Szurkolás! 🙂

Hala Madrid!

Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület

u.i.: Ezt a levelet azért kaptad, mert a belépési nyilatkozatodon ezt az e-mail címet adtad meg a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület számára. Ez az e-mail cím is az egyesületé, azonban csak a sálrendeléssel kapcsolat ügyintézésre használjuk.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK