Jesé Real Madridban töltött 9 éve

Hivatalossá vált, hogy Jesé a PSG-ben folytatja, ahol a következő 5 idényt tölti majd. A spanyol tehetség 2007-ben érkezett a klubhoz, ahol 2 Bajnokok Ligáját, 1 klubvilágbajnokságot, 1 UEFA-szuperkupát és 1 Király-kupát nyert. A Real Madrid hivatalos oldala ezzel az összefoglaló cikket búcsúzott tőle.

14 évesen érkezett a Real Madrid akadémiájára az AD Huracán együttesétől Gran Canariáról. Ez a 2007/2008-as idényben volt, négy évvel később, miután kiemelkedőt nyújtott az akadémián, debütálhatott az első csapatban. 2011 december 13-án, egy Ponferradina elleni Király-kupa-mérkőzésen, ami 2-0-s győzelemmel végződött. Néhány hónappal később, a Kanári-szigeteki játékos az első csapattal csinálta végig az előszezont.

Gyorsasága, ereje és gólérzékenysége az első csapat keretének állandó részesévé tette a 2013/14-es idényben, ahol megmutatta a képességeit és védőkkel szembeni magabiztosságát. A gólszerzési képességét korábban már megmutatta a Castillában, ahol Butragueño mitikus 22 gólos rekordját adta át a múltnak.

Az első csapatban a Nou Campban szerezte meg első gólját 2013-ban, ami egyébként a legjobb idénye is volt ebből a szempontból: 8 találat. Jesé három idény, 94 mérkőzés és 18 gól után hagyja el a Real Madridot, hogy a PSG-ben folytassa. Itt töltött ideje alatt 2 Bajnokok Ligáját, 1 klubvilágbajnokságot, 1 UEFA-szuperkupát és egy Király-kupát nyert.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK