Pepe: Az lenne kudarc, ha nem csapatként játszanánk

Már csak négy nap a Bajnokok Ligája döntőjéig. A keddi, nyílt kapus edzés után Pepe is a sajtó rendelkezésére állt.

Pepe

A döntő
"Egy nagy lehetőség áll előttünk, hogy tovább írjuk a klub történelmét, és újabb örömöket szerezzünk a szurkolóknak. Egy döntőben mindig 50-50% százalék esélye van mindkét csapatnak. Ők is reménykednek, és mi is ezt tesszük. Tiszteljük az Atléticót, nagyon jó csapatuk van, de csak magunkra szabad gondolnunk, és a saját játékunkat kell játszanunk. Nagy lehetőség ez számomra is, segíteni szeretném a csapatot. Remélem, megkapom a lehetőséget az edzőtől. Történelmet írhatunk ismét, megpróbálunk továbbra is csapatként játszani. A legfontosabb, hogy megfelelően felkészüljünk a mérkőzésre."

Bajnokság vagy Bajnokok Ligája
"Minden trófea különleges, de számomra most a Bajnokok Ligája a legfontosabb. Persze, ez nem meglepő, hiszen döntőben vagyunk. Csak a meccsre szabad koncentrálnunk, mindenre fel kell készülnünk, és csapatként kell játszanunk. Ahogy eddig is tettük."

Aktuális forma
"Szükségem van a versenyhelyzetre, mert akkor teljesítek a legjobban. Az edzéseken mindent bele fogok adni, amiből a Real Madrid csak profitálhat, mert minőségi keretünk van."

A csapat formája
"A csapat nagyon jó állapotban van. A múlthéten keményen edzettünk, és a maradék négy napban is folytatjuk a munkát. Jó formában akarunk megérkezni a döntőre, ez lesz életünk legfontosabb napja. Nehéz lesz, de tele vagyunk vágyakkal."

Fizikális állapot
"Az Atlético jó formában várja a döntőt. Keményen dolgozunk, az edzőnk a lehető legjobban készít fel minket a találkozóra."

Zidane
"Zidane az edzőnk. Megérkezett, és nem tudom megmondani, mi lett volna, ha Benítez itt marad. A döntőig vezetett minket, és remélem, meg is nyerjük vele a trófeát. Az Atléticónak rengeteg jó játékosa van, és csapatként harcolnak. De mi is csapatként játszunk, végig együtt voltunk a Bajnokok Ligájában."

A mérkőzés
"Nem számít, hogy labdáttartunk, vagy épp kontrákra játszunk. Minden csapatnak megvan a maga fegyvere, a legfontosabb a megfelelő felkészülés."

A favorit
"Egy döntőnek nincsen esélyese. 50-50 százalékkal indulnak neki a csapatok. Talán a Real Madrid a történelme miatt mindig esélyesebb, de az ilyen találkozókon az aktuális forma dönt."

Kudarc lenne a vereség
"Az lenne kudarc, ha nem csapatként játszanánk, hiszen ennek köszönhetjük a döntőbe jutást. Itt a lehetőség, hogy újra történelmet írjunk."

A legfontosabb meccs
"Igen, ez a legfontosabb, mert ez a következő. Emellett egy döntő mindenkinek fontos. Minden reggel győztesnek érzem magam, hiszen abban a tudatban kelhetek fel, hogy a Real Madridban játszom. Mindannyian kiváltságosak vagyunk, amiért ennek a klubnak a címeréért küzdhetünk, és az álmainknak élhetünk."

Godín és a taktika
"Nem szabad csak egy játékosról beszélni. Az egész csapat az, ami az Atléticót veszélyessé teszi."

Keylor Navas
"Egész évben bizonyítja, hogy nagyszerű kapus. Mentálisan hihetetlenül erős, és szeret keményen dolgozni. Számára ez egy nagy lehetőség, hogy történelmet írjon. Mindannyian szeretnénk boldoggá tenni a szurkolóinkat."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK