Jesé: Olyanok vagyunk, mint egy nagy család

Jesé Rodríguez a Real Madrid hivatalos honlapjának adott interjút a csapat utolsó bajnoki mérkőzése előtt. Zidane egyik mentoráltja beszélt arról, hogy milyen célkitűzéseik vannak, illetve arról is, hogy vágyaik eléréséhez mire kell odafigyelni.

A Deportivo elleni meccsről: „Úgy készülünk a mérkőzésre, mint bármelyik másikra. Egymás szemébe kell néznünk, úgy kell kifutni a pályára, hogy mindent beleadunk, hiszen nem lehet hibázni. A lehető legrosszabb dolog lenne, ha botlanánk, Granadában pedig számunkra kedvező eredmény születne. A győzelemért utazunk, ahogy mindig. Már elkezdtünk készülni a mérkőzésre. Úgy látom, hogy az egész csapat nagyon jó formában van. Nagyon szeretnénk megnyerni a szezon utolsó meccsét. A bajnoki cím sorsa nem a mi kezünkben van, de nem hibázhatunk. Mi vagyunk a Real Madrid, meg kell nyernünk az utolsó mérkőzést, meg kell szereznünk a három pontot, aztán várni arra, hogy mi történik Granadában.”

Kulcstényezők: „Minden egyes nap intenzívebben edzünk és egy nagy családdá válunk. Mindannyian ugyanazért harcolunk. Nagyon boldog vagyok, hiszen olyanok vagyunk, mint egy család. Tisztában vagyunk azzal, hogy mit csinálunk és miért harcolunk.”

Forma: „Nem vagyok meglepve, hiszen hónapok óta keményen dolgozunk azért, hogy itt tarthassunk. Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk, de mindig beleadunk mindent a Real Madrid mezéért, a címerért és a szurkolókért.”

A Bajnokok Ligája döntője: „Mindenekelőtt meg kell nyernünk a szombati mérkőzésünket, aztán ott a döntő, amit alig várunk. Először a szombati mérkőzésünkre kell koncentrálnunk, ami olyan lesz, mint egy kupadöntő, azt követően majd felkészülünk a Bajnokok Ligája döntőjére, lesz rá elegendő időnk. Harcolni fogunk a BL-címért, biztos vagyok benne, hogy sikerül megnyernünk a sorozatot.”

Szurkolók: „A Real Madrid szurkolói hihetetlenek. Mindig mögöttünk állnak, szeretnék gratulálni nekik, lehetővé tették, hogy bejussunk a bajnokok Ligája döntőjébe. Mind tudjuk, hogy szombaton egy olyan meccs vár ránk, ami felér egy kupadöntővel, aztán jön a Bajnokok Ligája-döntő. Megpróbáljuk a lehető legeredményesebben befejezni az idényt értük, hiszen az egész szezonban ott voltak velünk és támogattak minket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK