Bale: Győzni megyünk az Etihadba

A Rayo Vallecano ellen két góllal hangolt a Bajnokok Ligája elődöntőjére a Real Madrid walesi szélsője, Gareth Bale. Most az AS-nek beszélt az esélyekről, és arról, milyen érzésekkel tér vissza Angliába.

Milyen érzés, hogy ismét Angliában léphetsz pályára?

Mindig jó visszatérni. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de egy Bajnokok Ligája elődöntő soha sem könnyű. Bízunk benne, hogy jó meccset játszunk majd, és kedvező eredménnyel térhetünk haza.  

Te játszottál már az Etihadban. Milyen a City otthonában pályára lépni?

Remek stadion, nagy, és kiváló minőségű gyepszőnyeggel. Kiváló helyszín egy ilyen fontos mérkőzésre. Szeretnénk jó teljesítményt nyújtani, és győztesként elhagyni a pályát.

Milyen emlékeket őrzöl az ott lejátszott meccseidről?

Volt néhány jó meccsem az Etihadban. Gólt is szereztem, amire mindig jó emlékezni. Ugyanakkor tudom, hogy ez egy teljesen új meccs lesz. Jó formában van az ellenfelünk, de mi sem panaszkodhatunk. Biztos vagyok benne, hogy rendkívül érzelemdús mérkőzés lesz.

Mi kell a továbbjutáshoz?

Szerintem a legfontosabb, hogy betaláljunk az idegenbeli mérkőzésen, de természetesen az is lényeges, hogy ne kapjunk gólokat. Hazai pályán, a Bernabéu stadionban, nagyon erősek vagyunk, így jó esélyünk lenne a döntőbe jutásra.

Mennyire fontos, hogy otthon játszhatjátok a visszavágót?

Lélektanilag nagyon fontos lesz. Amennyiben sikerül jó eredményt elérnünk az Etihadban, a Santiago Bernabéu közönsége rengeteget segíthet nekünk a visszavágón.

Milyen eredménnyel lennél elégedett az első mérkőzésen?

A győzelem mindig jó eredmény. Úgy gondolom, hogy ha nem kapunk ki az odavágón, hatalmas önbizalommal lépünk majd pályára a Bernabéuban.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK