Raúl: Tudom, hogy egyszer visszatérek majd a Real Madridhoz

Raúl nemrég bajnoki győzelmet ünnepelve vonult vissza az aktív labdarúgástól, ezúttal pedig egy chilei sportgálán jutalmazták a 'Sport Szeretetéért 2015' elnevezésű díjjal. A díjátadó után készségesen válaszolt a média által feltett kérdésekre.

Láthatunk majd egy nap a Real Madrid edzőjeként?
Az elmúlt napokban ezt a kérdést kaptam a legtöbbször, de úgy vélem, nem ez a megfelelő idő a válaszra. Még meg kell szereznem az edzői képesítést, ráadásul úgy érzem, hogy még bőven van időm. A Real Madrid az otthonom. Ez a klub adott számomra mindent. Real Madrid játékosként ismert meg a világ, de a németországi, katari és amerikai kitérő is kifizetődő volt. A Real Madrid azonban a szenvedélyem és biztos vagyok benne, hogy a jövő egy bizonyos pontján végül visszatérek majd.

A Real Madrid szimbóluma
A Real Madrid sokkal több, mint egy játékos. Olyan sok ember fordult meg az évek során a csapatban. Fontos, hogy mindannyian előre haladjunk és képviseljük a klub értékeit. Ez kulcsfontosságú.

Közeljövő
Jelenleg tényleg nagyon boldog vagyok és alig várom az életem új fejezetét. Annyira hozzászoktam már az edzések és mérkőzések rutinjához. Most néhány új és érdekes projekt áll előttem, amelyek új érzelmekkel gazdagítanak majd és amelyekhez felhasználhatom majd az évek során megszerzett tapasztalatomat.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK