Raúl: Cristiano néhány hónapon belül megdönti a rekordomat

Raúllal a Marca készített interjút a Laureus Alapítvány által rendezett eseményen. A Real Madrid legendája elárulta, hogy mi a véleménye Ancelotti menesztésérõl és Benítez kinevezésérõl, valamint beszélt Casillasról és Cristianóról is.

„Benítez álma az volt, hogy a Real Madrid edzõje lehessen. A korábbi csapataival elért sikereit hozza a Bernabéuba, minden bizonnyal nagyon versenyképes csapatot fog építeni.”

„Õ volt a menedzser, amikor debütáltam és lejátszottam az egyetlen mérkõzésemet a Castillában, a Palamos csapata ellen. Õ egy nagyon lelkes edzõ, aki tele van tervekkel. Szereti, ha az egész csapat készen áll a játékra.”

„Hiszek abban, hogy optimistának kell lennünk. Remélhetõleg sok trófeát emelhet a magasba a következõ idényben.”

„Ami Ancelotti menesztését illeti, a Real Madridnál az a helyzet, hogy ha nem nyersz trófeákat, akkor valami hiányzik. A klubnak meg kell hoznia bizonyos döntéseket, ezeket támogatnunk kell.”

„Köszönetet kell mondanunk Ancelottinak azért a nagyszerû munkáért, amit a csapattal végzett, azonban most már egy új korszak kezdõdik, egy új edzõvel.”

„Casillas a spanyol nemzeti csapat és természetesen a Real Madrid legendája. Mindig professzionalizmust mutatott, megvan a Real Madrid értékeihez szükséges beállítottsága. Senki sem kételkedhet benne.”

„A Ronaldo-Messi ügy leírhatatlan azok számára, akik szeretik az összehasonlításokat. A történelem egy más szintjén állnak. Hihetetlen, amit Cristiano mindössze hat év alatt elért a klubnál. Átlagosan több mint 50 gólt szerezni idényenként, míg én nehezen jutottam el 20 találatig… (nevet) A rekordok azért vannak, hogy mindenki láthassa õket, azonban nekem sosem voltak igazán fontosak. Nyilvánvaló, hogy néhány hónapon belül megdönti majd a rekordomat, és azon lesz, hogy még több találatot szerezzen.”

„Alig várom a következõ idény kezdetét, azt kívánom, hogy a Real Madrid képes legyen elérni a céljait. Idén nagyon közel jártak ehhez, nem teljesítettek rosszul.”

Forrás: ESPN, Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK