Bemutatták Carlo Ancelottit

Carlo Ancelotti repülõgépe ma délelõtt 10 óra 30 perckor landolt Madridban, az olasz mester elsõ útja pedig a klub edzõközpontjába, a Ciudad Real Madridba vezetett. Megismerkedett a létesítménnyel, valamint Zidane-nal is találkozott néhány perc erejéig. Ezt követõen Ancelotti elindult hivatalos bemutatására és elsõ sajtótájékoztatójára a Santiago Bernabéu-stadionba.

A prezentáció Florentino Pérez beszédével vette kezdetét, aki kiemelte Ancelotti szakmai sikereit és méltatta nyugodt és kiegyensúlyozott személyiségét is. Pérez kitért Ancelotti sikeres játékosmúltjára, majd elmondta, hogy bár minden eddigi klubjánál nagyobb nyomás nehezedik majd Ancelottira, biztos benne, hogy az olasz mester sikerrel megbírkózik majd ezzel. Az elnök köszönetet mondott a PSG-nek, külön kiemelve Al-Khelaïfi elnököt, aki lehetõvé tette, hogy Ancelotti csatlakozzon a Real Madridhoz.

Carlo Ancelotti következett, aki kisebb meglepetésre spanyolul kezdett mondandójába. Elmondta, hogy nagyon boldog, hogy a világ legnagyobb klubjához csatlakozott és ígéretet tett rá, hogy gyorsan javít majd az olykor kicsit akadozó, de egyébként határozottan jó spanyolján is. Köszönetet mondott Florentino Péreznek, aki elmondása szerint nagyon sokat dolgozott azért, hogy ma a Real Madrid edzõjének mondhatja magát. „Nyerni jöttem Madridba, méghozzá a klub múltjának és tradícióinak megfelelõen látványos és szép játékkal. Élvezem az elnök és a klub bizalmát is és úgy gondolom, hogy egy nagyon szép idény elé néz a Real Madrid. Nagyon köszönöm!

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK