Pérez: Nem sokáig húzódik az edzõkérdés

Mihamarabb le kell zárni az edzõkérdést, és talán nem is kell már sok idõ, hogy ismét üljön valaki a Real Madrid kispadján. Ez olvasható ki Florentino Pérez klubelnök legújabb nyilatkozatából, aki Zidane változó szerepkörérõl és arról az Ancelottiról is beszélt, akit négy évvel ezelõtt már megpróbált leigazolni.

„Ha a Madridban ketten vannak egy posztra, az nem vezet eredményre” – állapította meg a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez az Esradiónak adott interjújában. „Akinek nincs stabil helye a kezdõcsapatban, az kényelmetlenül érzi magát. Higuaín és Benzema például szerintem ezért nem hozta idén a legjobb formáját” – mondta.

A nagy változásokat ígérõ nyári átigazolási idõszak egyik legfontosabb kérdése, hogy ki fogja dirigálni a csapatot a következõ szezonban. Pérez szerint „most olyan edzõre van szükségünk, aki igazán jól ismer minket, ez pedig igaz Carlo Ancelottira, mert négy éve megpróbáltam szerzõdtetni, de nem sikerült. Ha a PSG úgy gondolja, hogy elengedheti, örülni fogunk, és ha nem, akkor is, de nem hiszem, hogy sokáig fog húzódni ez az ügy.”

Zinedine Zidane jövõbeni szerepét illetõen a klub elsõ embere elmondta, hogy a francia „biztosan edzõ szeretne lenni, és úgy gondolom, hogy nem rögtön a Real Madrid elsõ csapatával kellene kezdenie. Ezt õ sem akarja. Olyasmi szerepe lehetne, mint Karankának volt Mourinho mellett, vagy irányíthatná az egyik utánpótláscsapatot, de mindenek elõtt a jövõ évre vonatkozó átalakításokban fog segíteni minket.”

Az új igazolásokról Pérez csak annyit mondott, hogy mindent ki fognak javítani, amit ki kell, de a csapatnak nincs eladó játékosa. „Még csak június eleje van, rengeteg idõ áll a rendelkezésünkre. Ha nyugodtak vagyunk, jobban végezzük a munkánkat. Most le kell zárnunk az edzõkérdést, aztán beszélhetünk a játékosokról. Miattam ne aggódjanak. Tudják, ha látunk egy nagy játékost, meg fogom próbálni leigazolni.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK