Eredményes fõpróba az elõadás elõtt

Jó játékkal és sima gyõzelemmel hangolt a Real Madrid a jövõ heti Manchester United elleni BL-derbire. A madridiak 4–1-re verték otthon a Sevillát, Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett.

Ezúttal könnyed estéje volt a Real-híveknek. Az elsõ néhány percben még úgy ahogy ellenállt a Sevilla, a 17. percben azonban Karim Benzema közelrõl, egy furcsa góllal megadta a meccs alaphangját.

Aztán Cristiano Ronaldo nagy pillanatai következtek: a portugál ász a 26. percben elõbb bemutatott egy biciklicselt védõjével szemben, majd ballal pazar gólt lõtt a Sevilla kapujába. A második félidõben folytatódott a madridi elõadás, a 46. percben ismét Cristiano Ronaldo volt eredményes, miután kíméletlenül – és megint ballal! – kihasználta a Sevilla védelmének figyelmetlenségét.

Az 58. percben harmadszor is beköszönt az idei Aranylabda-szavazás második helyezettje: a Real egy a védjegyének számító kontratámadás után jutott el az ellenfél kapujáig, a belõtt labdára nagy lendülettel érkezõ Cristiano Ronaldónak már könnyû dolga volt. És tulajdonképpen a királyi gárdának is az volt ma este, ezen még az sem tudott változtatni, hogy a 65. percben Gonzalo Higuaínt második sárga lap után kiállította a játékvezetõ, illetve a 87. percben Manu del Moral megszerezte csapata becsületgólját.

Egyébként a Sevilla sem teljes létszámban fejezte be a meccset, a 79. percben Hedwiges Maduro is idõ elõtt kénytelen volt az öltözõ felé venni az irányt.

Forrás: fourfourtwo.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK