Mourinho: Ez szörnyû volt

Saját magát, a játékosait és a meccsnaptárt is kritizálta José Mourinho tegnap este azt követõen, hogy a Real Madrid 1-0-ra kikapott a Granada elleni bajnoki meccsen. A nem várt kudarc még lejjebb taszítja a csapatot a tabellán, még távolabb sodorva ezzel az elsõ két helyet. Mou sem szépítette a helyzetet: Ez szörnyû volt - mondta.

„Túl sok a vereség” – szögezte le José Mourinho tegnap este, miután csapata 1-0-ra kikapott a Granadától a spanyol bajnokságban. „Az enyém a felelõsség. Szerintetek amikor nyerünk, akkor a csapat magától nyer, ha pedig kikapunk, akkor az edzõ tehet róla. Ma nem játszottunk jó meccset, ma én vagyok a felelõs” – folytatta. „Nem akarok sokkal többet mondani. Ha Ronaldo sérülése nem komoly, nem kell megvárnia az orvosi csapat érkezését. Õ automatikusan ezt mondta.”

A Granada elleni vereség nyilvánvalóan nem volt betervezve: erre senki sem számított a fõvárosban. „A rossz eredmény a legfontosabb. Még egy döntetlent sem értünk el, ezért az eredmény zavar engem. Az elsõ félidõ is zavar, ami szörnyû volt. Bár a második félidõben javultunk, domináltunk, és voltak lehetõségeink, ez sem volt elég ahhoz, hogy akár minimálisan is elégedettek lehessünk” – mondta Mourinho.

Az edzõ ezután ismét kitért a Barcelonára és a katalánokra vonatkozó kedvezményekre.. „Van valami, ami világos, méghozzá régóta. Néhány csapatnak semmilyen befolyása nincs a meccsnaptárra. Szerdán mindkét csapatnak fontos és fizikailag megterhelõ meccse volt. Az egyik ma játszik, a másik holnap. Ez mindig is így volt” – panaszkodott, majd így folytatta: „Ennek a csapatnak másként kell reagálnia, így egyesek 90 percet játszottak szerdán, mások pedig nem. Tudom, hogy néhányan azért voltak fáradtak, mert szerdán rengeteget dolgoztak. Viszont vannak, akik nem tudom, hogy miért voltak fáradtak, hiszen szerdán vagy a padon, vagy a lelátón ültek.’

Mourinho végül így nyilatkozott a gyõztes Granadáról: „Elvégezték a feladatukat. Szereztek egy gólt, aztán szívvel-lélekkel védekeztek a második félidõben. Motiváltak voltak egy új edzõvel, új játékosokkal egy fantasztikus futballesten a Real Madrid ellen… Mindent megtettek, hogy elérjék ezt az eredményt. Talán lõhettünk volna és lõnünk kellett volna egy gólt, ami döntetlent ér, de látva az erõfeszítést, amit tettek, azt hiszem, jó helyen van a három pont.”
 

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK