Bajnokok Ligája sorsolás

Ma délelõtt az UEFA Nyon-i központjában eldõlt, hogy a Real Madrid történelme során elõször az APOEL együttesével mérkõzik meg a Bajnokok Ligája elõdöntõjébe jutásért. Az érintett klubok vezetõit rögtön faggatni kezdte a sajtó: a madridiak óvatosak, a ciprusiak hetek óta ébren álmodnak.

Emilio Butragueño:

Elõzetesen az egész labdarúgóvilág az APOEL-t szerette volna, de sosem tudhatod, hogy mi fog történni. A Bajnokok Ligájában egy örökké emlékezetes évet teljesítenek, és a legnagyobb tiszteletünket élvezik.
Biztos vagyok benne, hogy a saját stadionjukban, saját közönségük elõtt nagyon nehéz meccset terveznek ellenünk. Viszont az is biztos, hogy a visszavágó a Bernabeuban lesz, és ezek a nagy európai estéken az ellenfeleknek nagyon nehéz a mi stadionunkban játszaniuk.

 

Bízunk a lehetõségeinkben, de az APOEL teljes tiszteletünket élvezi. Képesek küzdeni, drámai küzdelemben egy olyan kiváló együttest ejtettek ki, mint a Lyon, egészen a büntetõkig ellenálltak a nyomásnak. Nem lesz könnyû, ez biztos.

 

Erotokritou (Apoel elnöke):

Biztos vagyok benne, hogy senki sem akart a Real Madrid ellen játszani, ugyanakkor megtisztelõ és fantasztikus a világ egyik legjobb csapatával megmérkõzni. Álomszerû eddig eljutni a BL-ben, nekünk nincs mit veszítenünk. Az elsõ mérkõzés jó lesz nekünk otthon, a második Madridban viszont nehéznek ígérkezik. A létezõ legjobb szezonunkat fogjuk zárni. Meglátjuk, hogy miként ér véget.

 


Forrás: Uefa.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK