2019. január 21., hétfő

Kedves Érdeklődő!

Ez a menüpont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson neked abban, hogy minél egyszerűbben a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület tagjává válhass.

Mielőtt tovább olvasnál, mindenképp tekintsd meg az Egyesület alapszabályát, amit az alábbi linkre kattintva érhetsz el:Alapszabály

Ha az alapszabályt elolvastad, és egyetértesz az abban leírtakkal, már csak néhány lépés választ el attól, hogy te is egy nagyszerű közösség részévé válj!

Első lépésként töltsd ki a belépési nyilatkozatunkat.
A kinyomtatott, aláírt és beszkennelt nyilatkozatot küldd el e-mailben a pmh (kukac) penamadridista.hu e-mail címre
Amennyiben nem áll módodban az elektronikus beküldés, lehetőséged van a kinyomtatott és aláírt változat postai úton történő beküldésére is. (2030, Érd, Aggteleki u. 13.) Azonban a postai kézbesítéssel többször volt már probléma, így kérjük, hogy lehetőség szerint az e-mailes megoldást válaszd.

Amennyiben még nem töltötted be a 18. életévedet, szülői hozzájárulásra is szükséged lesz a belépéshez, amelyet a belépési nyilatkozatodhoz kell mellékelned. A két dokumentumot együtt kell benyújtanod a feljebb már kifejtettek alapján.

Második lépésként pedig már csak annyit kell tenned, hogy az Egyesület bankszámlájára eljuttatod a mindenkori tagsági díjat, ami jelenleg évente 3.000 Ft (18 éven aluliaknak 2.500 Ft).

Az utaláshoz szükséges adatok:

A kedvezményezett neve: Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület (ha nem fér ki, akkor annyi, amennyi kifér)
A bank neve: DUNA TAKARÉK BANK ZRT.
A számla száma: 58600551-11179065
IBAN száma: HU77 58600551-11179065-00000000 (külföldről való utalás esetén használatos)
Swift/BIC kód: DTBAHUHB

A kedvezményezett rovatban a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület kerüljön feltüntetésre, illetve fontos, hogy a közleményben minden esetben kerüljön feltüntetésre a neved (gyakori név esetén születési dátum is). Ez a néhány adat szükséges ahhoz, hogy tudjuk, pontosan kihez tartozik az adott befizetés, illetve be tudjuk állítani a szükséges jogosultságokat a weboldalon.

Külföldi utalás: Kérjük, hogy ehhez az utalási módszerhez csak végső esetben fordulj! Tapasztaltaink alapján a bankok komoly költségeket terhelnek az utaló ügyfelekre, így állandó probléma, hogy nem annyi pénz érkezik a számlára, amennyi szükséges. Kérjük, hogy erre külön figyelmet fordíts, ha kell, egyeztess a bankoddal. Ha van magyar bankszámlaszámod, inkább azt használd, esetleg kérj meg egy rokont, barátot, hogy utaljon a nevedben.

Ahhoz, hogy hivatalosan is taggá válj, a belépési nyilatkozatnak (szükség szerint a szülői hozzájáruló nyilatkozatnak) és a tagdíj összegének is be kell érkeznie hozzánk.

Amennyiben bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a pmh (kukac) penamadridista.hu e-mail címen.

Please contact us: pmh @ penamadridista dot hu

Por favor contacta con nosotros pmh @ penamadridista punto hu

A Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület elnöksége


Tabella