Benzema: A Roma ellen nekünk kell diktálnunk a tempót

Karim Benzema az aktuális Bajnokok Ligája-sorozat küzdelmeinek megkezdése előtt nyilatkozott.

„Ez a sorozat egy másik szint. Minden meccs fontos, egyik sem könnyű és ez is az egyik olyan dolog, amit szeretek. A Real Madrid a világ legjobb klubja. Minden egyes idényben sikeresnek kell lenned. Remélem, hogy legalább olyan szerencsések leszünk a BL-ben, mint az előző idényben, hiszen ez nagyon fontos számunkra.”

„Tudjuk, hogy sok erős csapat van, de ha esélyest kellene mondanom, akkor mindig a Real Madridot mondanám. Ennél a klubnál a cél az, hogy mindent megnyerjünk és játszunk jól. Sok áldozatot kell hoznunk ahhoz, hogy csak a győzelemre tudjunk koncentrálni.”

„Az első hazai meccs mindig nagyon fontos. Tartanunk kell a labdát, nekünk kell diktálnunk a tempót. A Roma egy kiváló csapat, nagyon jó játékosokkal.”

Benzema

„Minden meccsnek megvan a maga motivációja, én mindig a gólszerzésre, gólpasszok kiosztására és a csapat győzelemhez segítésére gondolok. Most én vagyok a harmadik számú kapitány, sok mindenben példát kell mutatnom.”

„Lopetegui egy olyan edző, aki szereti a játékot, a labdabirtoklást és azt, hogy ha a labdavesztések után azonnal visszatámadunk. Ez nagyon jó dolog számunkra.”

„Sosem fogom elfelejteni az első itteni napomat, mivel az volt az első napom az álmaim klubjában. A tehetség nagyon fontos, de a legfontosabb a kemény munka. A tehetséggel sok mindent megtehetsz, de keményen kell dolgoznod, hogy a legmagasabb szintre érj.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK