Casemiro: Maximálisan bízunk Lopeteguiben

A Real Madrid edzője mellett a játékosok is nyilatkoztak a tegnapi meccs lefújását követően.

Casemiro
Értékelés:
„Az Atlético egy remek csapat, tele nagyszerű játékosokkal. Mindig nehéz dolgunk van, ha velük állunk szemben. Nagyon szomorúak vagyunk a vereség miatt. A maximumot nyújtottuk, mégsem tudtunk eleget tenni a győzelmi kötelezettségünknek. Őszintén szólva nem vagyunk hozzászokva ehhez az érzéshez. Fontos, hogy ne egyéni szinten, hanem csapatként vizsgáljuk meg, hogy miben hibáztunk. Ha veszítünk, együtt veszítünk, egységben. Motiválatlanság? Szó sincs erről. Igazolások? Erről nálunk magasabb pozícióban lévő személyek döntenek, de butaság lenne egyetlen meccs alapján ítélkezni a keret által képviselt minőségről.”

„Maximálisan bízunk Lopeteguiben, aki egy kiváló szakember. A négy kapott gólra nincs mentség, de nem szégyen kikapni a világ egyik legerősebb csapatától.”

Sérülés: „Nem voltam százszázalékos állapotban erőnlétileg, hiszen később tértem vissza, mint a többiek. Konzultáltunk erről Lopeteguivel a mérkőzés előtt. Tudta, hogy előbb-utóbb el fogom érni a határimat, és le kell majd cserélnie.”

Cristiano Ronaldo: „Ronaldo természetesen hiányzik a csapatból, de nincs értelme a múlttal foglalkozni.”

Marcelo
A meccs: „Jól játszottunk, szinte az egész meccs alatt nálunk volt a labda. Sosem szerencsés dolog már az első percben hátrányba kerülni, de jól reagáltunk, és sikerült megfordítani az állást. A védelmi hibáknak köszönhetően végül elveszítettük a mérkőzést. A hosszabbításban már nagyon fáradtak voltunk, ez észrevehető gyengülést hozott a sebességünkben és a játékunkban. Ugyanakkor nem okolhatjuk a fárasztó előszezont vagy a hosszú vakációkat a mai vereségért. Győznünk kellett volna, hogy örömmet szerezzünk a szurkolóknak.”

Vereség: „A futballban az győz, aki kevesebbet hibázik. Ma ez a csapat az Atlético Madrid volt, és nem mi. Nem nyerhetsz meg minden összecsapást, de most nagyon szomorúak és dühösek vagyunk.”

Érkezők: „Erről nem a játékosok döntenek. Én úgy látom, hogy ez a keret így is nagy dolgokra lehet képes, de ha még csatlakozik hozzánk valaki, örömmel fogjuk fogadni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK