James: Jó érzés lesz visszatérni a Bernabéuba

A Real Madrid volt játékosa és Thomas Müller is nyilatkozott az elődöntő visszavágója előtt.

James Rodríguez

Visszatérés a Bernabéuba
"Jó érzés lesz egy év után visszatérni. A Bernabéu volt az otthonom három évig. Mindent beleadtam, amikor itt játszottam. Úgy gondolom, az emberek örömmel fogadnak majd."

Visszatérés a Real Madridba
"Nem gondolok erre, mert jól érzem magam Münchenben. Mindig is itt szerettem volna játszani, ez sikerült is három évig és rengeteg trófeát szereztem. Minden tiszteletem az itt élő embereké, öröm volt Madridban futballozni. Senkinek sem ígértem semmit. Jelenleg a Bayern München játékosa vagyok, meglátjuk mi történik majd a világbajnokság után."

James

Zinédine Zidane
"Nem haragszom rá semmiért. Csak jól szeretnék játszani, hiszek benne, hogy továbbjuthatunk. Nincs bennem rossz érzés sem Zidane, sem a klub irányába. Hálás vagyok, hogy itt lehettem."

A mérközésről
"Nem hiszem, hogy sok mindent máshogy kellene csinálnunk. Jól játszottunk az első mérkőzésen, ugyanilyen intenzív játékra lesz szükségünk holnap is. Csak a gólok hiányoztak Münchenben, okosabban kell kihasználnunk a lehetőségeinket.

A madridi távozásról
Nem okolok senkit. Amikor megkaptam a lehetőséget gólokat szereztem, gólpasszokat adtam. Az első idényben sokat játszottam, ha nincsenek meg a játékpercek, akkor a gólok és a gólpasszok is kevesebbet mutatnak."

Thomas Müller

A mérkőzésről
"Láthattuk az első mérkőzésen, hogy képesek vagyunk gólhelyzeteket kialakítani. A visszavágón ki is kell használnunk ezeket. Ha ez sikerül, akkor bármi megtörténhet."

Müller

Cüneyt Çakir
"A mérkőzésre koncentrálunk, nem akarunk nyomást helyezni a játékvezetőre. Nekik enélkül is hatalmas nyomással kell megküzdeniük. A futballvilág tudja, mi történt a tavalyi mérkőzésen itt, két gólt is lesről szereztek. De mindenki hibázik, ez benne van. Nem szabad, hogy a bírót bármi is befolyásolja, igazságosan kell fújnia. mi megpróbálunk jól játszani, nem érdemes a játékvezetőkről beszélni."

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK