Zidane: Nem bántam meg, hogy nemet mondtam Kepára

A Real Madrid szakvezetője, Zinédine Zidane értékelte az Athletic Bilbao elleni döntetlent.

A mérkőzés: „Nem vagyok elégedett a végeredménnyel, de a mutatott játékkal igen. Az első félidőben különösen jól futballoztunk, rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, de a helyzetkihasználás nem sikerült a legjobban. Rengeteg ehhez hasonló meccset játszottunk az idei bajnoki szezonban. Nem hinném, hogy a játékosaim fáradtsága áll az alacsony hatékonyság hátterében, egyszerűen csak rossz döntéseket hoztunk az ellenfél kapuja előtt. Ne felejtsük el azt sem, hogy az Athletic Bilbao remekül védekezett. A mai eredmény nem fogja letörni a csapat lelkesedését, és én sem fogok emiatt változtatni a pozitív szemléletemen.”

„Az elmúlt két meccsünkön nagyon gyenge volt a helyzetkihasználásunk, de nem érzem úgy, hogy aggódnom kellene emiatt. Ez már a múlt. Ami a jövőt illeti, én pozitívan állok a dolgokhoz.”

Bayern München: „A következő egy hetet arra kell felhasználnunk, hogy megfelelően felkészüljünk a BL-meccsünkre. Nagyszerű mentális állapotban vagyunk, ez mindenképpen biztató. A végsőkig fogunk küzdeni, hogy ismét címet védjünk.”

Cristiano sorozatban 12. mérkőzésen szerez gólt: „Örülök a kiváló formájának, de ha tovább akarunk jutni a Bayern ellen, akkor mindenkinek a maximumot kell hoznia.”

Kepa Arrizabalaga: „Fantasztikus formában védett, de nem egyedül az ő érdeme, hogy az ellenfelünk döntetlennel távozik a Santiago Bernabéuból. Hogy megbántam-e, hogy végül nem szerződtettük le? Egyáltalán nem, számomra sosem volt valós opció, hogy egy új játékos érkezzen a szezon közepén, még ha egy ilyen tehetséges labdarúgóról is van szó. Azzal a három hálóőrrel fogom befejezni a szezont, akikkel elkezdtem.”

Gareth Bale: „Ahogy már elmondtam, nincs vele problémám. Mindig lesznek kimaradók, hiszen egy 25 fős kerettel kell dolgoznom. Feltehetik még ötvenszer ezt a kérdést, nem fog változni a válaszom.”

Benzema: „Nem fogok vele beszélni a füttyszóról. Karim minden tőle telhetőt megtesz a csapatért, engem csak ez érdekel. Hogy ő valójában nem is csatár? Játékmesterként is megállja a helyét, de az igazi posztja a támadóharmadban van.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK