Zidane: Isco kulcsjátékos volt a Málagában, most pedig kulcsjátékos a Real Madridban

Zinédine Zidane vezetőedző tartott sajtótájékoztatót a Málaga legyőzését követően.

A találkozó: „Remek munkát végeztünk. Nem könnyű feladat egy olyan csapat ellen játszani, akik egyáltalán nem érdemlik meg a tabellán elfoglalt helyüket. Motiváltan és a kellő komolysággal vágtunk bele a mérkőzésbe, és végül sikerült győztesen elhagyni a pályát. A sűrű menetrend miatt nagyon fontos volt, hogy ma több cserejátékos is lehetőséghez jusson.”

„Komolyan veszem a pihentetést, próbálok minél több mindenkinek lehetőséget adni, de az egész csapatot nem ültethetem le a padra. Már csak egyetlen meccs választ el minket a Bajnokok Ligája elődöntőjétől. Remek formában vagyunk.”

Isco: „Elégedett vagyok a teljesítményével, ahogy a góljával is. A Málaga csapatában nőtt fel, ez az otthona, szóval megérdemelt egy ehhez hasonló fogadtatást a közönségtől. Kulcsjátékos volt a Málagában, most kulcsjátékos a Real Madridban.”

Benzema és Bale: „Karim sosem fogja bedobni a törölközőt. Ma kizárólag a gólszerzés hiányzott a játékából. Ebben a tekintetben ez egy elég nehéz év volt számára, de hangsúlyozom, elégedett vagyok a teljesítményével. Ami Bale-t illeti, technikai döntés volt a keretből való kihagyása.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK