Ramos: Utólag már nincs értelme kritizálni a bírókat

Négy Real Madrid-játékos adott interjút a döntetlennel végződő madridi derbi lefújását követően.

Sergio Ramos
A meccs:
„Mi voltunk a jobb csapat a pályán, de ez nem számít, hiszen az eredményjelzőn 1-1-es döntetlen állt a lefújáskor. Nem lehetünk elégedettek. Habár ennél sokkal több gólt kellett volna szereznünk, úgy gondolom, hogy a csapat jó irányba halad.”

Cristiano: „Fantasztikus formában van, ami nagyon jó hír. Ha lecseréli őt Zidane, akkor nyilvánvalóan jó okkal teszi. Szeretném kiemelni a két hálóőrt, Oblak és Navas is világklasszis teljesítményt nyújtott.”

A bíró: „Az nem segít, ha a bírókat kritizáljuk. Talán máshogy alakult volna a meccs, ha Kroos eseténél büntetőt kapunk, de utólag már nincs értelme ezen morfondírozni. A játékvezetők is emberek, nem tévedhetetlenek.”

Juventus: „Én sajnos nem léphetek pályára a Juventus ellen, de biztosan nagyszerű lesz a mérkőzés atmoszférája. A szurkolók rengeteget tudnak ilyenkor segíteni a csapatnak. Ideje eldönteni a párharcot.”

Lucas Vázquez
A találkozó:
„A csapat kiválóan teljesített, a pontosztozkodás szerintem nem tükrözi a találkozó képét. Ettől függetlenül az kétségtelen, hogy az Atlético nagyszerűen védekezett, és Oblak is parádés formában volt ma. Játéklehetőség? Természetesen örülök annak, hogy az edző számít rám.”

Tizenegyes: „Az ilyen meccseken sosincs könnyű dolga a játékvezetőnek, szóval erről nem szeretnék beszélni. Már nincs értelme ezen vitatkozni. Godín azt mondta, hogy nem látott, amikor felemelte a kezét. Az előző meccsek egyikén ő is hasonlóan járt, de ő néhány fogát is elveszítette.”

Cristiano: „Kiváló formában van, remélhetőleg szerdán is ugyanígy fogja folytatni. Meg kell majd szenvednünk a továbbjutásért a Juventus ellen.”

Keylor Navas
A mérkőzés:
„Mindent beleadtunk, remekül futballoztunk, de csak egy döntetlenre futotta. Nem erre a végeredményre vágytunk. Ez az év rengeteg nehézséget tartogatott és tartogat számunkra, de a végsőkig kell küzdenünk. Az egyenlítő góljuk? Ez benne van a fociban, de legközelebb jobban kell figyelnünk. Sokszor túlságosan elragadott minket a hév, és elhanyagoltuk a védekezésbeli feladatainkat.”

Jövő: „Nyugodt vagyok. Még két év van hátra a szerződésemből.”

Marco Asensio
Értékelés:
„Jó meccs volt, különösen az első félidő. A szünet előtt és után is mi voltunk fölényben, de csak néhány perc kellett, hogy megszerezzék az egyenlítést, ami számunkra a legrosszabb pillanatban jött mentálisan. Túlságosan sokat hibáztunk, de összességében megérdemeltük volna a győzelmet. Könyörtelenül ki kell használnunk a helyzeteinket, ez az egyetlen út a győzelemhez. Nem vagyunk elégedettek a végeredménnyel, de most át kell kapcsolnunk az agyunkat BL-üzemmódba. Egyértelmű, hogy tovább kell jutnunk az elődöntőbe.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…