Zidane: Nincs esélyese a Juventus elleni párharcnak

A királyi gárda vezetőedzője, Zinédine Zidane adott interjút a Girona elleni bajnoki mérkőzést megelőzően.

Felkészülés: „Most nem volt hétközi meccsünk, így kizárólag a holnapi megmérettetésre való megfelelő felkészülésre kellett koncentrálnunk. Jól jött most ez a kis pihenő. Kemény ellenfélre számítok a Girona személyében. Ez a világ legerősebb bajnoksága, nincsenek könnyű mérkőzések, a holnapi ellenfelünk pedig egyébként sem tartozik a gyenge csapatok közé. Elég csak ránézni a tabellára, hogy megbizonyosodjunk erről. Amit elértek eddig a szezonban, az fantasztikus.”

Juventus: „Egyelőre azt mondanám, hogy nincs esélyese a párharcnak, fifti-fifti. Nagyon erősek, ahogy tavaly is. Szerettem volna elkerülni őket a személyes élményeim miatt, de most félre kell tennem ezeket, és kizárólag arra koncentrálnom, hogy a Real Madrid vezetőedzője vagyok. Irányított sorsolás? Sosem játszottam el a gondolattal, hogy az ilyen pletykák igazak lehetnek.”

Lucas: „Örülök, hogy ismét bekerült a spanyol válogatott keretébe. Abszolút megérdemli, hiszen nagyon keményen dolgozik nap mint nap, igazi profi mentalitással, ez pedig nagyon elégedetté tesz engem mint az edzőjét.”

Neymar: „A játékosaim már elmondták a véleményüket. Én azt gondolom, hogy Neymar egy fantasztikus játékos, aki a világ bármelyik együttesébe beférne, ráadásul több poszton is bevethető, de ennél többet nem szeretnék beszélni róla, hiszen az tiszteletlenség lenne a PSG-vel szemben. Én a saját csapatomra koncentrálok, és majd a vezetőség eldönteni, hogy kire van szükség a nyári transzferidőszakban.”

Bale: „Egyáltalán nem igaz, hogy nem érzi jól magát a klubnál. Örül, hogy itt lehet. Már rengetegszer bebizonyította, hogy fontos játékosa a csapatnak.”

Válogatott szünet: „Nem örülök neki, hiszen remek formában vagyunk, ráadásul 19 játékosomat kell majd nélkülöznöm, de ilyen az edzők sorsa. Nem vagyok biztos abban, hogy az ilyen meccsek jó hatással vannak a klubszezonra, de nem tudok mást tenni, mint beletörődni. Remélem, hogy mindenki egészségesen tér vissza.”

Varane: „Örömömre szolgál látni, hogy megtalálta az állandóságot, és már nagyon rég nem volt gondja a térdével. Habár hatalmas rutinnal rendelkezik, az életkorából fakadóan még sok mérkőzésre van szüksége, hogy elérje a fejlődése zenitjét.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…