Zidane: Cristiano elképesztő formában van

A Real Madrid francia szakvezetője, Zinédine Zidane nyilatkozott a Getafe legyőzését követően.

Értékelés: „A meccs pontosan úgy alakult, ahogy elterveztük. Elégedett vagyok a végeredménnyel, a stadion atmoszférájával és a játékosaim által nyújtott teljesítménnyel. Most a keddi összecsapásra kell fókuszálnunk, ahol még ennél is nagyobb intenzitással kell majd futballoznunk. Készen állunk.”

„A csapat sokkal jobb volt ma, mint néhány nappal ezelőtt, szerintem ezt senki sem vitatja. Fontos volt, hogy ma egy fegyelmezett, kiegyensúlyozott teljesítményt tegyünk le az asztalra. Jó érzés, hogy győzelemmel a hátunk mögött várjuk a keddi napot.”

Cristiano Ronaldo: „Örülök, mert elképesztő formában van. A legtöbbet kell kihoznunk belőle.”

Marcelo visszatérése: „Mindenképpen szerettem volna neki adni egy kis játékidőt a PSG elleni találkozó miatt, de ez nem jelenti azt, hogy elégedetlen voltam Theóval. Épp ellenkezőleg, ő is nagyszerű volt. Még nem döntöttem el, hogy ki fog játszani Párizsban”

Parc des Princes-hangulat: „Hozzá vagyunk szokva a jó atmoszférájú stadionokhoz, ahogy ahhoz is, hogy az egész világ figyelemmel kíséri a meccseinket. Mindazonáltal úgy gondolom, hogy az ilyen dolgok csak elterelik a figyelmet a futballról. Ki kell zárnunk őket a mérkőzés idejére, hogy kizárólag a játékra koncentrálhassunk.”

Edzői mérföldkő: „Ez lesz az első alkalom, hogy Franciaországba utazok a Real Madrid edzőjeként, de pontosan úgy készülünk erre a meccsre, mint bármelyik másikra. Nem lesz egyszerű dolgunk, de bizakodóak vagyunk.”

Sérülések: „A két sérült középpályásom még mindig nem edzett a többiekkel. Meglátjuk, holnap milyen állapotban lesznek. Más újdonságot nem tudok elmondani.”

Személyes érzések: „Ebben a szakmában minden nap tanulhatsz valami újat. Számomra az a legfontosabb az edzői munkában, hogy megőrizzem a nyugalmamat. Amikor a dolgok rosszra fordulnak, akkor nyugodtnak kell maradnod, hogy megtaláld a megoldást. Amikor pedig jól megy a sorod, nem szabad önteltté válnod a sikerekkel. A titkom tehát az arany középút.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…