Bale: Sosem fogjuk feladni

Három madridi játékos adott interjút a Deportivo de La Coruña elleni győztes mérkőzést követően.

Gareth Bale
Értékelés:
„Remekül érzem magam. Még nem vagyok csúcsformában, de mérkőzésről mérkőzésre többet tudok hozzátenni a játékhoz. Nagyon örülök, hogy a sérüléseimet magam mögött hagyva ismét a pályán lehetek. Boldoggá teszi az embert, ha ilyen fantasztikus csapattársai vannak. Magától értetődő, hogy szeretnék részt venni a csapat nagyobb mérkőzésein, rangadóin, amelyek még hátravannak az idei szezonból.”

Mentalitás: „A Real Madrid kizárólag csapatként győzedelmeskedhet. Biztos vagyok benne, hogy idővel képesek leszünk magunk mögött hagyni a hullámvölgyet. Keményen kell dolgoznunk, hogy az előttünk álló összecsapások is győzelemmel záruljanak. A bajnokságot már rendkívül nehéz lesz megnyerni a jelenlegi pozíciónkból, de sosem adjuk fel.”

Gareth Bale a Deportivo elleni meccsen

Nacho
A meccs:
„A dolgok nem úgy alakultak a mérkőzéses első szakaszában, ahogy szerettük volna, de végül fantasztikus teljesítményt tettünk le az asztalra. Mindig célravezető, ha ilyen nagy arányban birtokoljuk a játékszert, hiszen ez azt jelenti, hogy az ellenfelünk nem tud támadásokat vezetni, ráadásul védekező csapat lévén többet is kell futniuk. Mindannyian jók voltunk, egyénileg és csapatszinten is. Már magasan megkezdtük a letámadást, rengeteg helyzetet alakítottunk ki.”

Munka: „Biztosíthatok mindenkit, hogy minden egyes nap keményen dolgozunk az edzéseken. Az ad motivációt számunkra, hogy ilyen eredményekkel szolgáljuk ki a közönségünket. Bale? Ha egészséges, akkor rendkívül sokat képes adni a csapatnak, ezzel mindannyian tisztában vagyunk.”

Egyéni teljesítmény: „Elsősorban mindig a saját feladatkörömre koncentrálok, ami a védekezést takarja, de a mai az egyik legjobb meccsem volt a Real Madrid mezében. Két gólt szereztem, ez egy mérföldkő a karrieremben. A titkom? Mindig motiváltan és keményen dolgozom, függetlenül attól, hogy pályára lépek-e a következő meccsen, és töretlenül bízom a saját képességeimben.”

Nacho a Deportivo elleni bajnokin

Casemiro
„Ez végre egy olyan találkozó volt, ahol szinte minden a mi szánk íze szerint alakult. Remekül futballoztunk, sok gólt szereztünk. Ez egy tökéletes performansz volt. Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli a dicséretet a csapatból, nem csak azok, akik ma pályára léptek. Egységben, egy célért küzdve dolgozunk, mindannyian. Jól tudjuk, hogy a Real Madridnál kizárólag a győzelem az elfogadható. Ma bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk erőt demonstrálni, és nem hagyjuk, hogy az emberek leírjanak minket. Hiszünk a céljainkban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK