Zinédine Zidane: A klubbal közösen úgy döntöttünk, hogy nem lesz új érkező a tél folyamán

Zinédine Zidane vezetőedző a Deportivo elleni bajnoki mérkőzés előtt is megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

Deportivo: „A Deportivo többet érdemel annál a pozíciónál, amit jelenleg elfoglalnak a tabellán. Nagyon jó csapatuk van, ezért koncentrálnunk kell, a lehető legjobban kell kezdenünk a mérkőzést, magas intenzitással kell játszanunk. Nehéz mérkőzés vár ránk. Azokra a dolgokra kell koncentrálnunk, amikhez a legjobban értünk, és javulnunk kell azokon a területeken, amelyeken gyengélkedünk. Tudjuk, hogy egy hazai mérkőzés vár ránk, a célunk változatlan: a saját játékunkat akarjuk játszani, helyzeteket szeretnénk kialakítani a tizenhatosuk környékén, hogy gólokat szerezhessünk. Az idény hátralévő részében mindent bele fogunk adni.”

A Bernabéu, amely immár nem félemlíti meg az ellenfeleket: „Nem aggódom emiatt és nem is gondolkodom rajta. Csak a csapatomra koncentrálok. Nagyon egységes a keretünk, a megoldás az ittlévő játékosokban rejlik. Ki kell mennünk a pályára és meg kell mutatnunk, hogy kik is vagyunk valójában. A holnapi egy remek lehetőség erre.”

A jelenlegi helyzete: „Csak pozitívan gondolkodom, soha nem fogom bedobni a törölközőt. Harcolni fogok, ahogy mindig, hiszen erre tanítottak. Soha nem fogom feladni, és a klub értékei is pontosan erről szólnak.”

Ramos felépülése: „Ha minden jól megy, jövő héten már a csapattal edzhet. Jelenleg ez a terv, de napról napra kell haladnunk. Ma már a pályán is végzett gyakorlatokat, a felépülése jól halad.”

BBC: „Mindhárman ott lesznek a keretben, de nem fogom elárulni, hogy ki fog pályára lépni. Jó, hogy ilyen minőségi játékosok állnak rendelkezésemre, és mindig nagyszerű érzés, ha egy sérült játékos felépül és játékra jelentkezik. Nagyon örülök, hogy ezek a kiváló játékosok a keret tagjai. Nagyon fontos, hogy mindhárman bevethető állapotban vannak. Igazi fenyegetést jelentenek az ellenfelek számára, nagy hasznára lehetnek a csapatnak.”

Benzema: „Alig várja, hogy újra pályára lépjen, és azt nyújthassa a csapat számára, amiben a legjobb. Csak játszania kell és meg kell mutatnia, hogy mire képes valójában. Nem irányíthatjuk a kritikákat és a neki szánt üzeneteket.”

Igazolások: „Nem fogunk igazolni. A klub és köztem sosem voltak problémák, mindig közösen hozzuk a döntéseket, megbeszéljük a dolgokat. Nincs véleménykülönbözet köztem és a klub között.”

Ceballos: „Boldog és nagyon örül, hogy itt lehet. Ő az én játékosom, és nem fogok reagálni arra, amit mások mondanak róla. Többször is beszéltünk, és mindig azt mondta, hogy jól érzi magát. Arra kell koncentrálnunk, hogy itt van, és figyelnünk kell azt, amit a pályán csinál. Ő a Real Madrid jelene és jövője annak ellenére is, hogy keveset játszik.”

Azok helyzete, akik keveset játszanak: „Nem úgy vettem észre, hogy bárki is le lenne törve. A játékosaim boldogok. Mind nagyon keményen dolgoznak, szerencsés vagyok, hisz ők is a keretünket erősítik.”

Neymar: „Nem beszélek olyan játékosokról, akik nem a Real Madrid kötelékébe tartoznak. A futball világában mindenki kedveli őt, hiszen nagyszerű játékos.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK