Asensio: Vissza kell nyernünk az önbizalmunkat

Négy Real Madrid-játékos adott interjút a Leganés elleni győztes kupameccs lefújását követően.

Marco Asensio
Értékelés:
„Nagyon fontos volt, hogy győzelemmel zárjuk a mai estét. Számunkra nem meglepő, hogy meg kellett szenvednünk a sikerért, hiszen a Leganés egy sokat futó, remekül védekező együttes. Most ideje a vasárnapi bajnokinkra koncentrálni, ahol a Deportivo ellen kell majd megmérettetnünk magunkat.”

Hullámvölgy: „Egy futballszezon olyan, mint a hullámzó tenger. Egyszer fent, egyszer lent. Most arra kell törekednünk, hogy megváltoztassuk a dolgok alakulását, visszanyerjük az önbizalmunkat és begyűjtsünk néhány győzelmet. Minden összecsapásra úgy kell tekintenünk, mint egy döntőre.”

Gól: „Próbálom megragadni az esélyeket, amelyeket az edző ad számomra. Ma én szereztem meg a győztes gólt, ennek nagyon örülök.”

Dani Ceballos
A mérkőzés:
„Egy ehhez hasonló, kétmérkőzéses párharcban nagyon fontos, hogy kapott gól nélkül zárjuk az odavágót. Mindannyian azt gondoltuk az utolsó percekben, hogy 0-0 lesz a mai meccs végeredménye, de akkor Asensio berobbant a semmiből, és megszerezte azt a bizonyos gólt.”

Leganés: „Az ellenfelünk nagyszerű szezont fut. Taktikailag nagyon jól össze vannak rakva, merész stílusban futballoznak. Nem véletlen, hogy megszenvedtünk ellenük. Ami minket illet, muszáj megtalálnunk az állandóságot, hogy visszanyerjük a csúcsformánkat. Ehhez elengedhetetlen a türelem.”

Sérülés: „Az első félidőben megütöttem a térdemet, amikor összeütköztünk Lucasszal. Remélhetőleg semmi komoly.”

Raphaël Varane
A találkozó:
„Zidane azt mondta, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt kell nyújtanunk, ha azt akarjuk, hogy legyen keresnivalónk a pályán. Gyengébben futballoztunk, mint például a Villarreal ellen, de bezsebeltük a győzelmet, ez mindennél fontosabb. A PSG elleni párharc? Még egyáltalán nem foglalkozunk ezzel.”

Benzema: „Egyre jobb állapotban van, visszanyerte a gyorsaságát és az erejét.”

Lucas Vázquez
„Egy kemény ellenféllel szemben sikerült megszereznünk a győzelmet, melynek köszönhetően kedvező pozícióból várhatjuk a visszavágót. Hiszünk abban, hogy ez a siker megváltoztathatja a szezonunk kimenetelét. Egy olyan helyzetben, amilyenben most vagyunk, minél több önbizalomra van szükségünk, ehhez pedig csak az olyan győzelmeken keresztül juthatunk el, mint a mai. A bajnokság? Nehéz dolgunk lesz, de nem adjuk fel.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK