Zidane: Semmit sem érnek a nyilatkozataink, ha nem bizonyítunk a pályán

A Real Madrid szakvezetője tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját a Villarreal elleni bajnoki előtt.

Az ellenfél: „Tisztában vagyunk azzal, hogy a Villarreal egy nagyszerű, komoly erőt képviselő együttes. Ügyesen bánnak a labdával, és rengeteget futnak a mérkőzéseiken. Ahogy mindig, most is azzal az elképzeléssel lépünk pályára, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért.”

Kritikák: „Manapság mindenki negatív hangnemben beszél a Real Madridról, de szerintem ez egyáltalán nem tükrözi a valóságot. A játékosaimnak is mindig azt mondom, hogy ne foglalkozzanak az újságírók kritikáival. Még mindhárom versenysorozatban esélyesek vagyunk a végső győzelemre, én így látom. A Numancia elleni teljesítménnyel is elégedett voltam, igaz, nem az egésszel. Olyan labdarúgók játszottak, akik általában kevesebb lehetőséghez jutnak.”

„Mindannyian próbálunk pozitívak maradni, de ez a sok szó semmit sem ér, ha nem tudunk a pályán is bizonyítani. Jelenleg nincs meg bennünk a mérkőzések megnyeréséhez szükséges önbizalom, ezen mindenképpen változtatnunk kell.”

Zinédine Zidane a Villarreal elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón

A keret: „Nem érzem úgy, hogy igazságtalanul kevés lehetőséget adnék bizonyos játékosoknak. Számomra kiemelten fontos, hogy korrekt és egyenes módon bánjak mindenkivel. Mindannyian fontosak, és ez sosem fog megváltozni.”

A szurkolók elégedetlenkedése: „Nem aggódok a kialakult helyzet miatt. Most arra van szükségünk, hogy a szurkolóink mellénk álljanak, és folyamatosan buzdítsák a játékosokat.”

Kupasorsolás: „Kemény párharcnak nézünk elébe, a Leganés kiváló idényt fut. Mi vagyunk az esélyesek, de nem tekinthetjük lefutottnak ezeket a mérkőzéseket. Csak akkor sikerülhet a továbbjutás, ha visszatalálunk a csúcsformánkhoz.”

Cristiano Ronaldo: „Mit is mondhatnék? Jól érzi magát, ahogy mindig. Az emberek túlságosan kritikusak vele szemben. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét elkezdi termelni a gólokat.”

Benzema sérülése: „Nem tudok pontos dátummal szolgálni a visszatérését illetően. Egyre jobban van, de nem fogunk felesleges kockázatokat vállalni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK