Lucas: A gólörömöm? A várandós feleségemnek üzentem

Három madridi játékos nyilatkozott a Numancia elleni kupavisszavágó lefújását követően.

Lucas Vázquez
A mérkőzés:
„Mindennél fontosabb, hogy kiharcoltuk a továbbjutást, ez volt az elsődleges célunk. Boldog vagyok a góljaim miatt, de az örömöm mégsem felhőtlen, hiszen nem sikerült megszereznünk a győzelmet. A gólörömmel a várandós feleségemnek üzentem.”

Duplázás: „Nem tudom, hogy mikor sikerült utoljára dupláznom egy meccsen. Talán a Juvenil B-ben vagy a Juvenil C-ben, szóval nagyon régen.”

Lucas Vázquez a Numancia elleni kupameccsen

Marcos Llorente
Pletykák:
„Én sosem mondtam, hogy távozni akarok. Természetesen több játéklehetőségre vágyom, mint mindenki, de tisztában vagyok a helyzetemmel. Fiatal vagyok, még rengeteget kell tanulnom, és ami még ennél is fontosabb, hogy újból és újból bizonyítsak az edzőmnek.”

A meccs: „A Numancia igencsak megnehezítette a dolgunkat, de megvan a továbbjutás, ez a legfontosabb.”

Munka: „A gyengébb teljesítmények vagy a kevésbé látványos játék nem annak köszönhető, hogy nem dolgozunk elég keményen az edzéseken. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan csúcsformába lendül a csapat, és dinamikusan fogunk futballozni.”

Marcos Llorente a Numancia elleni kupameccsen

Jesús Vallejo
Értékelés:
„Egyértelmű, hogy fejlődnünk kell. Meg vagyok győződve arról, hogy ez sikerülni is fog. Hamarabb le kellene zárnunk a találkozókat. Ma azért nem sikerült kiharcolnunk a győzelmet, mert nem nyújtottunk elég kiegyensúlyozott teljesítményt. A fiatalok? Minden meccs egy újabb alkalom arra, hogy bebizonyítsuk: remek labdarúgók vagyunk, és helyünk van a Real Madrid keretében.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK