Zidane: Óvatosak vagyunk Bale-lel, fokozatosan kell játékba lendülnie

A csapat trénere, Zinédine Zidane adott interjút a Numancia legyőzését követően.

A mérkőzés: „Jó végeredménnyel zártunk egy rendkívül nehéz ellenféllel szemben, amelynek otthonában minden csapat megszenved. Ez mindenképpen örömteli, boldog vagyok a siker miatt. A Numancia pontosan azt tette, amire számítottam: a végsőkig küzdöttek, és rengeteget futottak, a szurkolóik pedig teljes mellszélességgel mögéjük álltak. Ezt nem lehet nem tisztelni, de én a saját játékosaim teljesítményére szeretnék összpontosítani.”

„A kiállítás után volt egy nehezebb periódusunk, de összességében mi irányítottuk a meccset.”

Zidane a Numancia elleni meccs alatt

Mayoral: „Ő is csak a keret egyik tagja, de ugyanolyan fontos, mint bárki más. Ha szükségem van rá, akkor sosem habozok lehetőséget adni neki. Tisztában vagyok azzal, hogy nem jutott túl sok játékperchez eddig, de mint mindenkitől, tőle is türelmet és eltökéltséget kérek, hogy ne okozzon csalódást, ha megszavazom neki a bizalmat. Ma remekül futballozott, és a góllal sem maradt adós.”

Bale: „Fantasztikusan kezdte a mérkőzést, áradt belőle a magabiztosság, amely a társaira is átragadt. Elégedett vagyok a teljesítményével. Az a tervünk vele kapcsolatban, hogy fokozatosan jusson minél több játéklehetőséghez. Nem szeretnénk túlterhelni, ezért is cseréltem le őt az első egy órát követően.”

Újévi kívánságok: „Már korábban is elmondtam: azt kérem, hogy a klub összes játékosa legyen egészséges, és kerüljék el őket a sérülések. Ami minket illet, még mindhárom versenysorozatban esélyesek vagyunk a győzelemre, a bajnokságbeli nehézségeink ellenére is. Lépésről lépésre haladunk, hogy minél jobban sikerüljön ez a hat hónap.”

Kepa: „Nincs mit mondanom.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK