Marcelo: Kitartunk Zidane mellett

Az edző mellett a játékosok is megosztották gondolataikat a Barcelona elleni vereséget követően.

Marcelo
„A második góljuk után lehetetlen helyzetbe kerültünk, hiszen már csak 10 emberünk volt pályán, de ennek ellenére is megpróbáltuk megszerezni a becsületgólt. Úgy érzem, hogy mindent megtettünk, de a Barcelona túlságosan erős volt. Vannak boldogabb napok, és vannak borúsak is, mint a mai. Zidane? Továbbra is mellette állunk, ehhez kétség sem fér. Az emberek talán már elfelejtették, hogy hány trófeát nyertünk ebben a naptári évben. Egyetlen vereség nem jelenti a Real Madrid történelmének végét.”

Marcelo a Barcelona elleni vereség után

Raphaël Varane
A mérkőzés:
„A Barça hatékonyabban futballozott nálunk. Voltak nagyon jó perceink, de képtelenek voltunk bevenni a kapujukat. A második félidőben nagyon visszaestünk erőnlétileg, amit Dani piros lapja csak tovább tetézett.”

Búcsú a bajnokságtól: „Való igaz, ezzel a vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, de természetesen továbbra is küzdeni fogunk. Fel kell ismernünk a hibáinkat, és kijavítanunk azokat, ezen kívül pedig meg kell őriznünk a csapategységet.”

Rapha Varane a Barcelona elleni meccs után

Sergio Ramos
A mérkőzés:
„Az első félidőben nagyszerűen futballoztunk, a másodikban már kevésbé. Rengeteg helyzetünk volt, de aztán elrontottuk a dolgokat. Nagy sikereket értünk el a 2017-es évben, és egy felejthetetlen esztendő áll mögöttünk, de nem lehetünk elégedettek. A kritikák segítenek, hogy két lábbal a földön maradjunk, és tovább folytassuk a munkát.”

A bajnokság: „Amíg van matematikai esélyünk a győzelemre, nem adjuk fel. A Rea Madrid címere azt követeli meg tőlünk, hogy halálunkig küzdjünk.”

Mateo Kovačić: „Elképesztően játszott az első félidőben, hatékonyan semlegesítette Messit. A mai vereség egyáltalán nem az ő hibája.”

Találkozás Suárezzel: „A Barcelona szurkolói biztosan azt mondják majd, hogy engem kellene börtönbe zárni Puigdemont helyett, de őszintén szólva egyáltalán nem érdekel.”

Sergio Ramos a Barcelona elleni meccs után

Mateo Kovačić
Értékelés: 
„Csak a gól hiányzott a játékunkból, legalábbis ami az első félidőt illeti. Talán túl sokat is kiadtunk magunkból. A második félidőben a Barcelona volt a jobb csapat, a dolgok pedig csak még komplikáltabbá váltak a piros lap után. Ezek nagyon nehéz percek számunkra, de tovább kell lépnünk.”

Bajnokság: „Hiszünk abban, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata, de a sikerekhez tovább kell folytatnunk a kemény munkát. A La Ligában igencsak nehéz helyzetbe kerültünk, de a Real Madrid sosem adja fel, sosem hátrál meg.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Barcelona elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő, Barcelona elleni bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa, Mario…