Zidane: Többet érdemeltünk

Zinédine Zidane szűkszavúan elemezte a látottakat, majd elmondta, lát-e még esélyt a bajnoki címre.

A meccsről: „Nagyon csalódottan megyek ma haza, mert jól teljesítettünk, és többet érdemeltünk volna a meccstől. Tudtuk, hogy ez egy komoly esély a hátrányunk csökkentésére. Többet érdemeltünk volna. Nagyon jól játszottunk, megvoltak az esélyeink, de a labda csak nem akart a hálóba menni. Csalódott vagyok, mert a játékosaim mindent megtettek, de most már nem tudunk változtatni semmin, a hozzáállásunkat meg kell tartanunk.”

Gólok nélkül: „Gólokat szerezni a legnehezebb dolog. Helyzeteket alakítottunk ki, de azok egyszerűen nem mentek be. Tovább kell lépnünk. Most már semmit nem tehetünk ezért a meccsért. Az előző szezonban egy kései góllal nyertünk itt, most pedig nem így terveztük, és ezen már semmit nem tudunk változtatni. Csakúgy, mint az Atlético ellen, ma is többet érdemeltünk, mint az ellenfelünk. Ha mindkét meccsen betalálunk, most négy ponttal többünk lenne, a dolgok pedig teljesen máshogy állnának. Jó lett volna néhány pontot behozni a hátrányunkból. És bár ez ma sem sikerült, biztos vagyok benne, hogy lesz még esélyünk közelebb kerülni az előttünk lévőkhöz.”

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Athletic Bilbao

Gólínség: „A gólszerzéshez rengeteg munkára van szükség a kapu előtt. Jelen pillanatban nem a terveink szerint alakulnak az események, főleg az utóbbi két idegenbeli fellépésünkön. Ezután is keményen fogunk dolgozni, remélve, hogy lesz majd még esélyünk, hogy csökkentsük a hátrányunkat.”

Negyedik hely a tabellán: „Három csapat van előttünk. Ez a valóság. Hat hónapunk maradt, s ha előttünk vannak, akkor ez azért van, mert megérdemelték ezt a helyet. Egyelőre mögöttük vagyunk, de még hosszú út áll mindannyiunk előtt.”

Chendo kiállítása: „Nem tudom, mit mondott a bírónak. Felküldték a lelátóra, ennyi történt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…