Navas: Nyugodt vagyok a jövőt illetően

Isco szerint csupán egyetlen dolog hiányzik a csapatból, Navas mindeközben boldog és higgadt a jövőt illetően.

Casemiro

A meccsről: „Pontokat veszítettünk, pedig ez egy esély volt az előttünk lévők előnyének csökkentésére. Jól teljesítettünk, sok helyzetet alakítottunk ki. Tudtuk, hogy egy nagyon nehéz helyszínre jövünk, ahol az ellenfél remek focit játszik. Domináltuk a meccset, irányítottunk.”

Casemiro

Helyzetek: „Amit magammal viszek erről a meccsről, azok a kialakított helyzetek, most azonban muszáj tovább dolgoznunk. Mindannyian jól akartunk játszani, remek a keretünk is, tele tehetséges játékosokkal, és ezt meg is mutattuk ma. Jól játszottunk, mégse tudtunk nyerni.”

Isco

Pontosság hiánya: „Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a lövéseknél és a befejezéseknél hiányzott egy kis pontosság. Talán ez az oka annak is, ami idén történik velünk a bajnokságban. Ez a csapat ma nem érdemli meg a kritikákat. Győzelmet érdemeltünk. Minden téren jók voltunk, Ramos kiállításáig beszorítottuk az Athleticet.”

Isco

Szerencsefaktor: „A legvégéig küzdöttünk, s csalódottak vagyunk, mert ez egy komoly esély volt a hátrányunk csökkentésére. Az az icipici szerencse hiányzik ebben a szezonban, ami a fociban mindig kell. Tovább kell dolgoznunk, hiszen még mindig van esélyünk közelebb férkőzni az előttünk lévőkhöz a naptári év végéig.”

Keylor Navas

Teljesítmény: „Jó teljesítménnyel rukkoltunk elő. A három pontért jöttünk, de nem volt szerencsénk, s nem sikerült elhozni, de folytatnunk kell a harcot. Letörten térünk haza, mert nem nyertük meg a meccset, bár mindent megtettünk érte. Megérdemeltük volna a győzelmet. Minden törekvés megvolt bennünk, de tovább kell lépnünk, mert még mindig nagyon sok van hátra. A gólok jönni fognak, tovább kell dolgoznunk.”

Casemiro, Sergio Ramos, Athletic Bilbao

Jövő: „Jó esélyünk volt rá, hogy csökkentsük a lemaradásunkat, de most már nem tudunk változtatni a történteken, nincs időnk arra, hogy sajnáljuk magunkat. Jobban fel kell készülnünk a jövőben. Boldog és higgadt vagyok a sorsomat illetően. Megtiszteltetés, hogy a spanyol bajnokságban játszhatok, ráadásul ilyen stadionokban, mint ez. Mindig megpróbálom jól érezni magam, mert senki sem tudhatja pontosan, mit tartogat számára a jövő.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK