Raphaël Varane: Nincs könnyű szezonunk

Négy játékos (Carvajal, Vallejo, Lucas és Varane) értékelte a Málaga ellen kiharcolt, nehéz győzelmet.

Raphaël Varane
Értékelés:
„Nincs könnyű szezonunk. Ellenünk minden csapat extramotiváltan lép pályára, mert meg akarják mutatni magukat a világnak. Készen állunk a jövőbeli kihívásokra, de a fejlődés lehetősége mindig adott. A Málaga komoly dicséretet érdemel a mai teljesítménye miatt.

Ronaldo: „A futball ilyen: néha szerencséd van, néha nem, viszont Cristiano nagyon keményen dolgozik, és ez a biztosíték arra, hogy még rengeteg góllal segíti majd a csapatot.”

Real Madrid kontra Málaga

Lucas Vázquez
„Fontos volt, hogy győzelemmel zárjuk az estét. Úgy gondolom, hogy mi irányítottuk a mérkőzést, még ha a végeredmény nem is ezt tükrözi. Ami engem illet, nagyon örülök, hogy ismét a kezdőcsapat tagjaként segíthettem a társaimat. Most az a célunk, hogy minden meccsünket megnyerjük a karácsonyi szünet előtt.”

Dani Carvajal
A mérkőzés:
„Nagyon jó hír, hogy ma három gólt is sikerült szereznünk. Előbb-utóbb még ennél is többet fogunk rúgni. Cristiano nagyszerűen játszott. A védelmi megingások? Két olyan szituációban követtünk el hibát, amikor éppen a támadásépítés kellős közepén jártunk. Ezen mindenképpen javítanunk kell, de még mindig jobb, mintha egyéni butaságoknak köszönhetően kaptunk volna gólokat. Az a legfontosabb, hogy három újabb ponttal gazdagodtunk. Kemény meccsen vagyunk túl, de már most a Fuenlabrada elleni kupamérkőzésen jár az eszünk.”

Érvénytelenített gól: „Keményen harcoltunk Baysséval a labdáért. Végül ő szerezte meg, de úgy, hogy megtámaszkodott a vállamon. Szerintem ez szabálytalan volt, de végül is minden azon múlik, hogy a bíró belefúj-e a sípjába. A játékvezetői döntéseket nem megkérdőjelezni kell, hanem tiszteletben tartani.”

Dani Carvajal a Málaga ellen

Jesús Vallejo
A találkozó:
„Jól tudjuk, hogy egyetlen mérkőzésünkön sem várhatjuk, hogy a győzelem az ölünkbe pottyanjon. Ma megérdemelten szereztünk három pontot. Büszke vagyok a csapatra, mert a második egyenlítő góljuk után sem törtünk össze, sőt: mindent beleadva küzdöttünk a harmadik gólunk megszerzéséért. Ez komoly karakterre vall. Igaz, a szurkolókat nem sikerült kiszolgálnunk, de az is hatalmas pozitívum, hogy sikerült győztesen elhagynunk a pályát. Természetesen ez nem sikerülhetett volna a közönség támogatása nélkül.”

Cristiano: „Mindannyiunk számára jó példával jár elöl. Megtiszteltetés az oldalán játszani. Akkor is segíti a csapatot, például asszisztokkal, ha nem szerez gólt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK