Pochettino: Ronaldo elképesztő, de senkire sem cserélném el Kane-t

A ma esti Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a Tottenham edzője, Mauricio Pochettino is megtartotta sajtótájékoztatóját.

A sajtójájékoztatót október 31-én, kedden tartották.

Harry Kane
„Bízunk benne, hogy készen áll a játékra, de a mérkőzésig nem mondhatok biztosat. Még egy nap van a találkozóig, és már tegnap és ma is javulást mutatott. De nélküle is le tudjuk győzni a Real Madridot. Ez a célunk, akkor is, ha Harry a pályán lesz, akkor is, ha nem.”

Ronaldo és Kane
„Két hihetetlen képességű játékos. Tisztelnünk kell Ronaldot az eddig elért eredményei miatt, lenyűgöző, amit véghez vitt. Számomra Kane a világ egyik, ha nem a legjobb játékosa. Senkire sem cserélném el.”

Mauricio Pochettino

Vizsga a Real Madrid ellen
„Mindig nyerni akarunk, meg akarjuk mutatni, hogy képesek vagyunk kezelni a nyomást. Felszabadultan kell játszanunk, élveznünk kell a meccset. Az elmúlt 15 napban pályára léptünk a Real Madrid, a Liverpool, a West Ham és a Manchester United ellen. Meg kell mutatnunk, hogy megfelelően felkészültünk. Minden mérkőzés egy újabb vizsga számunkra.”

Vereség Gironában
„Nem szükséges a Real Madridról beszélnem. Nem lehet összehasonlítani azt a mérkőzést a Bajnokok Ligájával. Nehéz minden találkozót megnyerni úgy, hogy mindenki téged akar legyőzni.”

Jó a találkozó időzítése
„Ezt majd a mérkőzés után fogom tudni megerősíteni. Néha jobb, ha egy vereség után játszunk valakivel, de van, hogy egy vereség megnyugtat és magabiztosabbá tesz egy csapatot. Csak magunk miatt kell aggódnunk. Ez a mérkőzés teljesen más lesz, mint a Girona ellen. Csak a legutóbbi BL-mérkőzésüket elemeztük, amit 15 nappal ezelőtt játszottunk. A Real Madrid két nap alatt is képes felpörögni, minden képességük megvan hozzá.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK