Isco: Felelősséggel tartozunk a szurkolóinknak

Több madridi labdarúgó is elmondta véleményét a Girona elleni vereségről.

Isco
Értékelés: „Szokatlan hibákat vétettünk ezen a mérkőzésen. Vezettünk 0-1-ra, de nem figyeltünk eléggé, és lehetőséget adtunk a Gironának, hogy megfordítátsák a találkozó kimenetelét. Egészen az utolsó percig próbálkoztunk, de nem sikerült az egyenlítés. Már nagyon sok pontot veszítettünk a bajnokságban, de én hiszek a csapatban. Mi vagyunk a Real Madrid, már korábban is bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a feltámadásra. Felelősséggel tartozunk a szurkolóinknak. Most kell csak igazán megmutatnunk, hogy valódi csapat a miénk. A La Liga még nagyon hosszú, de most a szerdára kell koncentrálnunk, hiszen fontos jelenésünk van Londonban.”

Isco a Girona ellen

Casemiro
A mérkőzés: 
„Nagyon gyengén teljesítettünk a második félidőben, ők pedig ezzel párhuzamosan feljavultak, és képesek voltak megfordítani a meccset. Egyáltalán nem az a célunk, hogy a harmadik vagy a negyedik helyet foglaljuk el a tabellán, de meg kell őriznünk a hidegvérünket. Még semmi sem dőlt el, de kétségtelen, hogy jobban kell játszanunk a jövőben.”

Portu lesgólja: „Nem keresünk kifogásokat, mert még helyzeteket sem sikerült kialakítanunk. Gratulálnunk kell a Gironának, mert nagyon jól futballoztak, különösen a második félidőben.”

Casemiro a Girona ellen

Nacho
„A három pontért utaztunk Gironába, de nem voltunk eléggé koncentráltak. Nem ez volt a legjobb mérkőzésünk a szezonban, de azt hiszem, hogy nem is a legrosszabb. Még csak októberben járunk, de már nyolcpontos a hátrányunk. Ezt nem hagyhatjuk figyelmen kívül, ugyanakkor ha van valami, amiben jó a Real Madrid, az a végsőkig küzdés. Minden trófeáért versenyben akarunk lenni. Rendelkezünk az ehhez szükséges minőséggel és motivációval. A Bajnokok Ligájában szerencsére sokkal jobban alakulnak a dolgaink.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK