Zidane: Mindenki nagyszerűen játszott

Zinédine Zidane tartotta meg szokásos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját a Fuenlabrada legyőzését követően.

Értékelés: „Örülök, hogy sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést. A csapat türelmesen futballozott, ennek pedig két gól volt a gyümölcse. Mindenki nagyszerűen teljesített, elégedett vagyok a játékosaimmal. A Fuenlabrada együttese egyáltalán nem lebecsülendő. Komoly céljaik vannak, fel akarnak jutni a másodosztályba. A képességeiket az is bizonyítja, hogy sikerült 0-0-s félidei eredményt kiharcolniuk.”

Vallejo: „Elégedett lehet. Nagyon jól teljesített, tanúbizonyságot téve a benne rejlő potenciálról. Természetesen nem örülök a piros lapjának, de ehhez hasonló dolgok előfordulnak egy futballpályán. Nem tudunk mit csinálni, ki kell hagynia a visszavágót. Ennél sokkal jobban érdekel a kollektív teljesítmény.”

A Girona elleni mérkőzés: „Nem aggódunk a katalóniai helyzet miatt, mert a biztonsági személyzet kifogástalan munkát fog végezni, ahogy mindig. Kizárólag az foglalkoztat minket, hogy jól teljesítsünk a mérkőzésünkön. A szurkolóink? Nem szabhatom meg nekik, hogy milyen dalokat énekelnek, és hogy milyen zászlókat hoznak magukkal. Engem csak a futball érdekel, ez minden.”

Múltidézés: „Két évvel ezelőtt már a Castillával is jártam itt, igaz, nem emlékszem túlságosan jól arra az összecsapásra. Sok minden történt az óta a nap óta, ez tagadhatatlan, de nagyon élvezem a jelent. Akkor vereséget szenvedtem, de ma nem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK