Zidane: Holnap nekem is bizonyítanom kell

Zinédine Zidane tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját az Alavés elleni bajnoki mérkőzést megelőzően.

A gyenge teljesítmény okai: „Nem tudom megmondani, hogy mi áll az eredmények hátterében. Rengeteg helyzetünk van, mégsem sikerül gólokat szereznünk, de pontosan ez az oka annak, hogy nem aggódok. Természetesen kielemezzük a hibáinkat, de nincs szükség hatalmas változtatásokra, hiszen alapvetően jól megy a játék.”

„Ahogy azt már korábban is elmondtam, nem gondolom, hogy jó teljesítményt nyújtottunk a Real Betis ellen, de mutattunk szép dolgokat is. Most egyébként is csak a következő összecsapás foglalkoztat. Szeretném, ha úgy teljesítene a csapat, ahogy azt San Sebastiánban tettük. A reakcióm? Ideges voltam, de én nem olyan karakter vagyok, aki üvöltözni fog a játékosaival. Bízom bennük, egészen a legvégsőkig. Holnap nekem is bizonyítanom kell, nem csak a játékosaimnak. Remélhetőleg nem lesznek gondjaink a gólszerzéssel. Én hiszek ebben.”

Cserék a Betis ellen: „Eredetileg Modrić helyére akartam behozni Lucast, de Marcelo sérülése keresztülhúzta a számításaimat.”

A csapat állapota: „Mivel vereséggel zárult a legutóbbi találkozónk, nem vagyunk a legboldogabbak, de már nagyon várjuk a mérkőzést. A célunk természetesen a győzelem.”

Bírók: „Nem, biztosan nem fogok belemenni ebbe. Csak az foglalkoztat, hogy jó teljesítményt nyújtson a csapatom.”

Rotáció: „Ez a filozófiám egyik alapvető része, melyben határozottan hiszek. Ez a jövőben sem fog megváltozni, és minden egyes játékosom pihenni fog a szezon során. Néhányan talán többet, mint mások, de nem ez a fontos.”

Bajnokság: „Hogy máris elveszítettük volna a ligát? Mindenkinek meglehet a saját véleménye, de mi nem foglalkozunk az ilyen hangokkal. A futballban bármi megtörténhet, és egyáltalán nem elképzelhetetlen számomra, hogy a szezon végén mi fogunk ünnepelni. Sajnos már felhalmoztunk némi hátrányt, de a bajnokság egy nagyon hosszú versenysorozat.”

Bale: „Jelenleg is nagyszerűen teljesít, de meg vagyok győződve arról, hogy még nagyon messze jár a csúcsformájától.”

Enzo: „Egy kicsit furcsa számomra ez a szituáció, hiszen a fiam vélhetően pályára lép majd az ellenfél csapatában. Remélem, hogy nem sikerül gólt szereznie.” (nevet)

Kroos: „Nem edzett ma a csapattal, és nem is fogjuk megkockáztatni a játékát. A Betis elleni mérkőzés után enyhébb bordafájdalomra panaszkodott. Kedden remélhetőleg már velünk lehet.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK