Marcelo: Mindent megpróbáltunk

Négy madridi játékos nyilatkozott a Real Betis elleni vereséget követően.

Marcelo
Értékelés:
„Mindent beleadtunk, de végül nem sikerült megszereznünk a három pontot. Túlságosan elragadott minket a hév, ezért kaptuk azt a gólt. Még rengeteg mérkőzés van hátra a bajnokságból. Le kell vonnunk a megfelelő következtetéseket ebből a vereségből, hogy ne fordulhasson elő újból. Adán? Fantasztikusan teljesített.”

Játék: „Szerintem jobban futballoztunk, mint a Betis, de végső soron kizárólag a végeredmény számít. Szívesebben választanám a gyenge játékot győzelemmel, mint ezt. Sokat volt nálunk a labda, rengetegszer próbálkoztunk kapura lövéssel, de a futballban megtörténik az ilyesmi. Arra kérem a szurkolóinkat, hogy ne temessék el a csapatot egyetlen vereség miatt, mert nagyon keményen fogunk dolgozni a helyzet megváltoztatásán.”

Casemiro
„Kizárólag a pozitív dolgokra fogok emlékezni a meccsből: a küzdésre, a kemény munkára és a kialakított helyzeteinkre. Ilyen a futball, a labda néha nem hajlandó becsorogni az ellenfél hálójába. Most az a fontos, hogy ne váljunk a Barcelona és a köztünk lévő pontkülönbség megszállottjává.”

„Gratulálnunk kell a Betisnek, mert mindent megtettek a győzelem érdekében. Tovább kell dolgoznunk a sikerek érdekében, mert őszintén hiszek abban, hogy remek munkát végzünk. Ez még mindig az a csapat, amely majdnem minden trófeát megnyert tavaly.”

Sergio Ramos
Fejlődés:
„Nem ez volt a legjobb napunk, különösen nem az ellenfél kapuja előtti játék alapján. Voltak helyzeteink, de nem sikerült gólt szereznünk. Amikor nem győztesként hagyjuk el a pályát, akkor mindig ki kell elemeznünk a helyzetet, hogy felismerjük a hibáinkat, és elkerüljük azokat a jövőben. Mindig lehetséges a fejlődés, sőt ez a siker kulcsa.”

Nyugalom: „Tovább kell lépnünk, mert hamarosan újabb mérkőzés vár ránk. A múltban is sikerült már hatalmas pontkülönbségből visszakapaszkodni a csúcsra. Ez egy rendkívül hosszú sorozat, és pontosan ezért kell megőriznünk a hidegvérünket. Még akkor is, ha nem várt eredmények jönnek szembe.”

Isco
„Úgy tűnik, némi nehézségünk van a gólszerzéssel, különösen a Santiago Bernabéu stadionban. A dolgok nem mindig fognak olyan jól alakulni, mint a tavalyi meccseken, de még nagyon az elején járunk, és bőven van időnk a dolgok megfordítására. Az ellenfelünk? Adán nagyszerűen játszott. Hősies küzdelmet folytattunk a három pontért, de végül nullával távozunk. Most az a legfontosabb, hogy összetartsunk. Ami engem illet, teljes bizalommal viseltetek a csapattársaim iránt.”

„Olyan, mintha idegesekké válnánk, ha esetleg nem sikerül korán betalálnunk a Bernabéuban. Ezen a téren egyértelműen fejlődnünk kell. Már ennél keményebb feladatokkal is megbirkóztunk. Mi vagyunk a Real Madrid, kötelességeink vannak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK