Zidane: Cristiano 90 percet játszik majd

Zinédine Zidane, a csapat vezetőedzője adott interjút a Santiago Bernabéu-trófea mérkőzés előestéjén.

Santiago Bernabéu-trófea: „Ez a cím különösen fontos a szurkolóknak. Idén már a bajnokság első játéknapja után kell lejátszanunk ezt az összecsapást. A célunk természetesen a jó teljesítmény, illetve a játéklehetőség biztosítása a kerettagok számára. A legfontosabb azonban az, hogy itthon tartsuk ezt a trófeát. Győzni akarunk.”

Cristiano: „Mindannyian nagyszerű erőnléti állapotban vagyunk. Lesznek olyanok, akik a teljes játékidőt a pályán töltik majd, mint például Cristiano Ronaldo.”

Szurkolók: „Mindenkit szívesen várunk, aki élőben szeretné megtekinteni a találkozót, de ahogy az már nyilvánosságra került, a klub online tévécsatornája is élőben közvetít majd az eseményről. Mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.”

Szezonkezdet: „Továbbra is a már megkezdett úton szeretnénk haladni. Nagyszerűen kezdtük az idényt, de tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon hosszú év áll előttünk. A La Liga bajnoki címéért folyó verseny különösen nagy erőfeszítéseket igényel majd, hiszen egy olyan versenysorozatról beszélünk, amely 38 fordulóból áll. Abszolút elégedett vagyok a jelenlegi, illetve a közelmúltban mutatott játékunkkal. Magas minőségű futballt szeretnénk nyújtani a szezon összes találkozóján. Ha ez sikerül, akkor boldogok leszünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK