Asensio: Örömmel fogok visszaemlékezni a góljaimra

Öt madridi játékos nyilatkozott a Barcelona elleni szuperkupa-sikert követően.

Marco Asensio
Találatok:
„Kétszer találtam be a spanyol szuperkupa-döntőben. Nagyszerű gólokat sikerült szereznem, melyekre örömmel gondolok majd vissza.”

Értékelés: „A szurkolók elképesztő támogatást mutatnak a csapat iránt, így természetes dolog, hogy mi trófeákkal szeretnénk viszonozni a szeretetüket. A mai mérkőzés jól sikerült. Hazai pályán játszottunk, és sok helyzetet alakítottunk ki. Ha összességében nézem a párharcot, akkor azt kell mondjam, hogy mi játszottuk a jobb futballt.”

Theo Hernández
Bemutatkozás:
„Nagy öröm számomra, hogy debütálhattam a Santiago Bernabéu stadionban. Mindkét mérkőzésen jó teljesítményt nyújtottunk, így miénk lett a 2017-es spanyol szuperkupa. Zidane nagyszerűen menedzseli a keretet, különösen a rotációs módszerével. Most az a legfontosabb, hogy továbbra is keményen dolgozzunk. Még sok címet szeretnék nyerni a Real Madriddal.”

Dani Ceballos
„Különleges érzés, amikor az ősi rivális ellen mutatkozhatsz be újdonsült csapatodban. Nagyon jól érzem magam ebben a közösségben, a csapattársaim mindannyian szívélyesek. A csapat már az előszezoni edzőtábor legelső napján is nagyon keményen dolgozott. A célunk egyértelmű volt: elhódítani mindkét szuperkupát. Úgy gondolom, hogy mindhárom találkozón mi voltunk a jobb csapat, és megérdemeljük a sikereket. Az elkötelezettség és a munka szellemében kell tennünk a dolgunkat a jövőben is.”

Dani Carvajal
Érzések:
„Az volt a célunk, hogy mindkét idény eleji trófeát begyűjtsük. Sikerrel vettük ezt az akadályt, ráadásul úgy gondolom, hogy jobb csapat benyomását keltettük, mint a Manchester United vagy a Barcelona. Ez motiválóan hat ránk.”

„Az első mérkőzés eredménye egyáltalán nem befolyásolta a mai játékunkat. Hatékonyabban végeztük a dolgunkat, mint a Barça játékosai, ez bizonyult a döntő faktornak. Az első húsz percünk különösen jóra sikeredett, sikerült teljesen beszorítanunk őket. Asensio? Senkit sem lep meg a teljesítménye. A csapat kiváló kerettel és nagyszerű szakmai háttérrel rendelkezik, de legalább márciusig várnunk kell annak megítélésével, hogy esélyesek vagyunk-e a bajnokság vagy a Király-kupa megnyerésére.”

Lucas Vázquez
„Mindannyian boldogok vagyunk, hogy újabb címmel gazdagodott a klub vitrinje. A sikerek önbizalmat adnak számunkra a bajnoki rajthoz. Nagyszerű csapatunk van, tele dinamikus játékosokkal. Mindössze annyi a titkunk, hogy bárki is lépjen pályára, az jó teljesítményt nyújt, és halálig védelmezi a Real Madrid címerét.”

A csapat vezetőedzője is nyilatkozott a mérkőzés után, kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK