Sergio Ramos: Szeretnék gratulálni Asensiónak

A Barcelona elleni győzelmet követően Zidane mellett Sergio Ramos, Marcelo és Asensio is válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Sergio Ramos

A meccsről: „Az ilyen típusú meccseken, ahol ennyi magas szinten játszó, minőségi futballista lép pályára, egyszerűen nincs pihenés, nincs lehetőség a kihagyásra. Nagyon boldogok vagyunk a csapat teljesítménye miatt egy olyan párharcban, ahol még korántsem dőlt el, kié lesz a kupa.

Csapatteljesítmény: „Megtettük az első fontos lépést, de még nem értünk célba. Ez egy jó eredmény, de jön a visszavágó, ahol bármi megtörténhet. Fontos kiemelni a csapat teljesítményét, és nem csak az elért eredményt, hanem hogy mindenki keményen dolgozott ezen a fizikailag is megterhelő meccsen, méghozzá egy olyan ellenfél ellen, akivel szemben nagyon nehéz védekezni.”

Cristiano esése: „Egy kicsit távol álltam az esettől, de szerintem volt kontakt, elvesztette az egyensúlyát, nem színészkedett. Hatalmas döntés egy Clásicón tíz perccel a vége előtt leküldeni valakit, mikor még egyáltalán nem dőlt el a meccs. Ilyenkor máshogy kell nézni az ilyesféle esetekre.”

Suárez esése: „Sok van egy ilyen típusú meccsen, de szerintem nem ért büntetőt. Meg kell néznem újra az esetet. Nem hiszem, hogy egy bíró, aki tisztában van vele, hogy rossz döntést is hozhat, a semmiért befújna egy ilyet. Ettől függetlenül szerintünk, akik a közelben álltak, nem volt tizenegyes.”

Asensio: „Szeretnék gratulálni neki. Elképesztő tehetség, reméljük, továbbra is ilyen elhivatott marad. Továbbra is meccseket eldöntő találatokat szerez. Mindemellett újra ki kell emelnem a csapatteljesítményt. Mateo Kovačić számára maradt például a „piszkos munka" elvégzése, de remekül helyt állt ma, mikor Leót kellett fognia.”

Marcelo

A meccsről: „Madrid megtanított küzdeni ezért a címerért. A csapat jó formában van, de még mindig számos dologban tudunk fejlődni,  valamint van még egy visszavágó, az összecsapásnak még nincs vége. Eltekintve attól, hogy a rivalizálás látványos, ez a futball legjobb része. Ez a szép ebben a sportban."

Cristiano kiállítása: „Cristiano kiállítása elég bizarr volt. A játékvezetők pedig amallett, hogy jó döntéseket hoznak, hozhatnak rosszakat is.”

Neymar: „A Barcelona mindig is Barcelona lesz, egy hatalmas klub. Mindent megnyertek már, Neymar pedig nagyszerű játékos, de a Barcelona ettől még mindig Barcelona marad.

Asensio

A mérkőzésről: „Jó eredményt értünk el, boldogan kell hazatérnünk, ugyanakkor még vár ránk egy visszavágó, tehát nem dőlhetünk hátra. A lehető legmegfelelőbben kell felkészülnünk a szerdai meccsre, ahol jól kell teljesítenünk, hogy megnyerhessük a szuperkupát.”

A gólja: „Nagyon örülök a gólomnak és a győzelemnek is. A Bernabéuban ugyanezzel a vággyal és lelkesedéssel telve lépünk majd pályára. Jó formában vagyunk, együtt van a csapat. Ez látható a pályán, és jól tükrözik az eredmények is. Korábban nem játszottam még a sorozatban, így a gólom olyasvalami, ami történelmet ír. Lucas indított, tisztán lőhettem, aztán a labda a hálóban kötött ki.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK