Kroos: Győzelemmel szeretnénk lezárni az előszezont

Toni Kroos is nyilatkozott az MLS All-Star elleni összecsapást megelőzően.

Várakozások: „Ahogy mindig, most is a sikerre fogunk törekedni. Győzelemmel szeretnénk lezárni a felkészülési időszakot. Ez az utolsó mérföldkő az igazán lényeges dolgok kezdete előtt. Fontos, hogy jó lelkiállapotban várjuk a jövő heti, Manchester United elleni összecsapást.”

„Jól érzem magam, élvezem az edzéseket. Már a bokámmal sincs gond, néhány percet fogok is játszani holnap (magyar idő szerint csütörtök hajnalban – a szerk. kieg.). Számunkra ez a mérkőzés is fontos, hiszen ha a Real Madrid mezét viseled, akkor csak a győzelemmel elégedhetsz meg.”

Előszezon: „Kitűnő állapotban vagyunk, hiszen nagyszerű munkát végeztünk az elmúlt hetekben. Én is nagyon jó formában vagyok a kemény edzéseknek köszönhetően.”

Schweinsteiger: „Már jó ideje nem találkoztunk, de azt mondta nekem, hogy nagyon boldog az Egyesült Államokban. A legjobbakat kívánom neki.”

Szurkolók: „Akárhová megyünk, legyen az az Egyesült Államok, Kína, vagy Európa bármelyik része, őrületes hangulat uralkodik a csapat körül. A szurkolóink mindig örömittasan fogadnak bennünket, gyakran őrült atmoszférát teremtve ezzel. Boldogok, hogy testközelből láthatnak minket edzés és játék közben. Amikor megtapasztalod ezt a jelenséget, akkor döbbensz rá, hogy a világ legnagyobb klubjánál vagy. Nincs ehhez fogható.”

Chicago: „Most először járok itt. Hétfő éjszaka érkeztünk meg. Nem volt túl sok időnk turistáskodni, de gyönyörűnek találom a várost, és az országot is. Az egyesült államokbeli futball folyamatosan fejlődik. Mindenki láthatja, hogy számos kiváló európai játékos jön ide, hogy befejezze a karrierjét. Ez egy magas színvonalú liga. Talán nem éri el Németország vagy Spanyolország szintjét, de mindenki úgy gondolja, hogy ez is briliáns.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK