Nacho: Egy véleményen vagyunk Ramosszal…

A Gran Víán található adidas üzlet előtt mutatta be a csapat a következő szezon hazai és idegenbeli mezét. A prezentáció egy freestyle tornával volt egybekötve, a főszerepben pedig a madridi nevelésű univerzális védő, Nacho volt. A fehérek az új mezben is megpróbálják ott folytatni, ahol tavaly abbahagyták négy trófea elnyerésével: a bajnoki cím, a BL-trófea, a klubvilágbajnoki kupa, és az Európai Szuperkupáért járó serleg is a madridi vitrinbe került a szezon végeztével.

Az új mezekről

„Nagyon tetszenek. Jó madridistának tartom magam, így a fehér mez mindig különleges a számomra. Egy kis újítás mindig található rajtuk, de biztos vagyok benne, hogy mindenki szeretni fogja őket.”

A következő szezonról

„Nehéz lesz, mint minden évben. Ez volt a legjobb idényünk csapatszinten és egyénileg is, és a következő bizony nem lesz könnyű. Számos címet kell majd megvédenünk, de megvan bennünk a kellő erő, eltökéltség és lelkesedés, hogy minden rendben menjen majd. Remélem, hogy olyan szezonok várnak ránk, mint a mostani. Ez a csapat ismeri a sikerekhez vezető utat. Nagyon büszkék vagyunk, de mindent a szurkolóinknak köszönhetünk.”

A saját teljesítményéről

„Kétségtelen, hogy a mostani volt a legjobb idényem, most tölthettem a legtöbb időt a pályán. Nagy erőfeszítések ára ez a sok játékperc, köszönettel tartozom a mesternek, most játszhattam a legtöbbet, és most éreztem magam a legfontosabbnak. Együtt nagy dolgokat vittünk véghez.”

170614_Nacho

Arról, hogy a BL, vagy a bajnoki cím a fontosabb

„Nem tudok választani a kettő közül. Bajnokságot még sosem nyertem a csapattal, a BL viszont mindig különleges.”

Az egységről

„Egy véleményen vagyunk Ramosszal: nem kell sok változást eszközölnünk. Minden remekül sikerült, köszönhetően a csapatnak, és az egységnek. Nem tartozik a hatáskörömbe, hogy beleszóljak az érkezők és a távozók dolgába, de nagyon jól megvagyunk, és ha rajtam múlna, mindenkit megtartanék.”

A védőmunkáról

„A védekezés van olyan fontos, mint a támadójáték. Ez adja a biztos alapokat, de elengedhetetlen a csapatszintű védekezés. Ennek köszönhetően értünk el nagyszerű dolgokat.”

Az előszezonról

„Ez a legnehezebb. Edzel reggel és délután, és vannak napok, amikor csak beesel az ágyba. Kiváló erőnléti edzőnk van Antonio Pintus személyében, aki remekül dolgozik, és a játékosok is elégedettek vele. Keményen dolgozunk az előszezonban, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani a következő idényben.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK