Megvan Pepe utódja

A Marca és az AS is egybehangzóan állítja, hogy a Real Madridnál döntöttek arról, kivel tömik be a portugál távozásával keletkezett űrt.

Mindkét madridi sportnapilap tényként közli, hogy az idén kölcsönben szereplő Jesús Vallejo tagja lesz a Real Madrid 2017/18-as idényre készülő keretének.

A 20 éves középhátvéd üde színfoltja volt a Bundesligának a magunk mögött hagyott szezon őszi kiírása során, és meglehetősen meggyőzően kezdte meg az idei évet is a Frankfurt csapatában, egyedül egy februári sérülés szabott gátat annak, hogy még jobban kibontakozhasson.

Immár köztudott, hogy a rutinos portugál hátvéd, Pepe elhagyja a Santiago Bernabéut, a Real Madrid azonban nem kell, hogy mélyen a zsebébe nyúljon az utódlás miatt, hiszen Zinédine ZIdane áldását adta Jesús Vallejo hazatérésére. A fiatal hátvéd így szintet léphet, hiszen ezentúl Sergio Ramosszal, Raphaël Varane-nal és Nachóval kell majd megküzdenie a kezdőcsapatbeli tagságért.

A klub és a játékos folyamatosan kapcsolatban álltak az idény során, ezzel is biztosítva, hogy a tehetséges védő a megfelelő ütemben és mértékben fejlődhessen.

A jelentések szerint Vallejo alig várja, hogy harcolhasson a pozíciójáért, ám Madridba érkezése és a kemény munka megkezdése előtt még helyt kell állnia Spanyolország színeiben a 21 éven aluliak számára rendezett Európa-bajnokságon. A transzfer hivatalos megerősítésére azonban gyakorlatilag bármelyik pillanatban sor kerülhet, hiszen a játékos már megkapta a klub döntéséről szóló határozatot.

Addig is, Vallejo legszebb frankfurti megmozdulásairól az alábbi videóban találhattok összeállítást:

A lapok szerint hasonló Marcos Llorente esete is, akit a klub hamarosan értesíteni fog arról, hogy a következő idényt már a Real Madrid színeiben kezdi meg. Nagy valószínűséggel ő lesz a következő nyári érkező.

Forrás: Marca, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK