Dani Carvajal: Míchel nem fogja odaajándékozni a bajnoki címet

A saját nevelésű hátvéd a Madridtól néhány kilométerre fekvő San Sebastián de los Reyes városában nyitotta meg saját futballiskoláját. Az ünnepségen természetesen a rövid interjú sem maradt el.

B-csapat: „Tévedés úgy beskatulyázni a dolgokat, mint A-csapat vagy B-csapat. Huszonnégyen vagyunk, és mindenki megtette a magáét. A trófeákat a jó kerettel rendelkező csapatok nyerik. Cardiff? Nincs két egyforma döntő. Ezúttal nem az Atléticóval játszunk, de hiszünk abban, hogy ismét megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját. Mindent bele fogunk adni, hogy büszkévé tegyük a szurkolóinkat. Még két trófeáért vagyunk versenyben.”

James: „Nincs abban semmi szokatlan, hogy az emberek megtapsolnak. James a mi játékosunk, ide köti őt a szerződése. A jövője kizárólag rajta és a klubon múlik, így erről nem nekem kell beszélnem. Az edzésen mutatott viselkedésében semmi szokatlan nem volt. Sokat viccelődött. Ha címeket nyerünk a szezon végén, abban neki is hatalmas érdemei lesznek.”

Málaga: „Míchel, a csapat edzője nem fogja odaajándékozni nekünk a bajnoki címet, bármit is gondolnak az emberek, de egyébként sincs szükségünk rá. A saját kezünkben van a sorsunk.”

Állapot: „Jól halad a felépülésem. Ezen a héten következik a rehabilitáció legkritikusabb szakasza. Egyértelmű, hogy a célom a minél hamarabbi visszatérés. Ott akarok lenni Cardiffban.”

Duplázás: „Egyelőre csak a következő találkozóra gondolunk, de való igaz, hogy már csak egy hajszálnyi választ el minket ettől. Ha legalább négy pontot gyűjtünk a két a La Liga-mérkőzésünkön, akkor mi leszünk a spanyol bajnokok. Szívünket-lelkünket bele fogjuk adni.”

Társak: „Keylor nagyszerű kapus. Normális dolog, hogy a világ legnagyobb klubjánál kritikák érnek. Bale? Világklasszis játékos. Remélhetőleg velünk lesz Cardiffban.”

Forrás: as.com; marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK