Nacho: Nem gondolom azt, hogy James a búcsú miatt tapsolt

Négy madridi játékos, Nacho, Asensio, Navas és Kovačić értékelte a Sevilla fölött aratott érzelmekkel teli győzelmet.

Nacho
Győzelem:
„A gólom a gyors helyzetfelismerésnek köszönhető. Láttam, hogy a Sevilla játékosai szervezetlenek, a hálóőr figyelme pedig nem a labdára irányult, ráadásul nem is állt túl jó helyen. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Örülök a találatomnak és a győzelemnek is. Még két döntőn kell helytállnunk, de a csapat jó állapotban van. Mindenki fontosnak érzi magát, ez a kulcs.”

Gól: „Elvégeztem egy szabadrúgást, pedig Cristiano is a pályán volt. Nem hiszem, hogy még egyszer meg fog történni ez a jövőben…” (nevet)

James: „Mi vagyunk a Real Madrid. Minden pontért meg kell harcolnunk, ez az út járható egyedül. Most a szerdai meccsel kell foglalkoznunk. James? Hatalmas tapsot kapott a közönségtől, de nem gondolom, hogy a búcsú miatt tapsolta meg a szurkolókat. Nagyszerű játékos.”

Keylor Navas
A találkozó:
„Sikerrel vettük a legfontosabb akadályt: megszereztük a három pontot. Nagyon elégedettek vagyunk. A csapat nyugodt, hiszen még hosszú út áll előttünk, de kétségtelen, hogy jó irányba haladunk, ugyanakkor még semmit sem nyertünk meg.”

James: „Jamest ide köti a szerződése, és ahogy mindig, most is profiként végzi a munkáját. Szeretjük őt mint ember, és csodáljuk őt mint játékos. Készen áll a játékra, nagyon motivált.”

Marco Asensio
Értékelés:
„Ma újabb döntő fontosságú mérkőzést játszottunk. Boldogok vagyunk a győzelem miatt. Már nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy trófeákat nyerjünk, de most a Celtára fogunk koncentrálni. Győzni akarunk, ahogy mindig. Nacho? A góljánál bebizonyította, hogy abszolút együtt él a játékkal. Az öltözőben mindenki gratulált neki.”

Ronaldo: „Nagyszerű a kapcsolatunk, jól kijövök vele. Ez a pályán is visszatükröződik. Amióta csak megérkeztem a Real Madridhoz, nagyon szívélyesen és segítőkészen bánik velem, amiért nagyon hálás vagyok.”

A csapat trénere is nyilatkozott a győzelem után, kattints ide!

Mateo Kovačić
„Ma egészen elképesztő volt a Bernabéu. A mai találkozón nagyon fontos volt a győzelem, és szerencsére ez nem is okozott gondot. Már csak két találkozón kell jól teljesítenünk, és bajnokok vagyunk. Voltak nehéz pillanataink, de ilyen a futball. Ennél sokkal fontosabb, hogy a csapat a jó és a rossz időkben egyaránt megőrzi az egységességet. Ezen az úton kell tovább haladnunk. A duplázás gondolata egyelőre nem igazán foglalkoztat minket. Mindig csak a következő mérkőzésre fókuszálunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK