Cristiano Ronaldo: Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gólt fogok szerezni a Real Madridban

Az Atlético Madrid elleni mesterhármasával Cristiano már 400 madridi gólnál jár. Az igen tetszetős mérföldkő alkalmából Florentino Pérez egy különleges mezzel lepte meg a portugál játékost, aki természetesen kommentálta is az eseményeket.

Győzelem a városi rivális fölött: „Nagyon boldog vagyok. Érzelmekkel teli mérkőzés volt. A csapat fantasztikus teljesítményt nyújtott. A három találat igazán különlegessé tette számomra az estét.”

„Egy lépéssel közelebb kerültünk Cardiffhoz. Jól érzem magam. Azért dolgoztam, hogy csúcsformába kerülhessek a bajnokság és a Bajnokok Ligája utolsó heteire. Az ilyen eredményekhez természetesen egy kis szerencse is kell, de én azt vallom, hogy az elkötelezettség és a kemény munka egyvelege mindig meghozza gyümölcsét. Egyéni és csapatszinten is nagyszerűen alakulnak a dolgok.

Négyszáz gól: „Ez nagyon különleges, hiszen rengeteg gólról beszélünk. Őszintén szólva sosem gondoltam, hogy ennyi találatig fogok jutni a Real Madrid színeiben. Ez nemcsak az én érdemem, hanem a csapattársaimé, a szakmai stábé, a klubnál dolgozóké és a mindig mellettünk álló szurkolóké is. Ez a mérföldkő extra motivációt jelent, hogy továbbra is mindent beleadjak ezért a címerért. Nagyon boldog vagyok és szeretném a tőlem telhető legjobbat nyújtani a szerződésem hátralévő éveiben. További gólokkal akarom trófeákhoz segíteni a csapatot.”

A csapat állapota: „Fenomenálisan vagyunk. A legutóbbi találkozó is azt bizonyította, hogy jó erőnléti és mentális állapotban vagyunk, tele önbizalommal. Nagyszerű érzés, hogy háromgólos győzelmet arattunk egy ilyen meccsen. Megalkuvást nem ismerve domináltuk a pályát, ez pedig azt mutatja meg, hogy a játékosaink tele vannak frissességgel. Nagyon motiváltak vagyunk, szeretnénk eljutni a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az odavágó után már csak egyetlen lépésre vagyunk a cardiffi finálétól. Remélhetőleg sikerülni fog.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK