Zidane: Gareth különbözik a többiektől

Zidane a Santiago Bernabéu sajtótermében adott interjút az Espanyol felett aratott győzelem után, amely megszilárdította a csapat első helyét a tabellán.

„Boldog vagyok, mert a mai nap azt mutatja, hogy mindannyian összpontosítunk és elkötelezettek vagyunk az iránt, amit csinálunk. Ez nehezebb feladat azoknak a játékosoknak, akik kevesebbet játszanak, de a pályán nem ez tükröződött vissza ma. Mindenki készen áll, hogy azt adja a csapatnak ami éppen kell és ez remek.”

„Van 24 nagyon jó játékosunk és azt akarjuk, hogy mindent együtt csináljunk. A játékosok boldogok, és képesek segíteni a csapatnak amikor lehetőséghez jutnak, ez a legfontosabb. Tisztában vagyunk vele, hogy rengeteg mérkőzésünk van hátra és ezért szükségünk van mindenkire. Most két mérkőzés jön idegenben. Csak két csapat lesz, amelyik további pontokat szerezhet szerdán, és ez kritikus fontosságú. Aztán jövő hétvégén egy újabb komplikált túra vár ránk.”

Bale: „Boldog vagyok, hogy visszakaptuk őt. Készen állt arra, hogy újra játsszon. Amikor beállni készült, elmondtam neki, hogy élvezze a játékot, ennyi az egész. A feladatait már korábban megbeszéltük. Ő egy kulcsfontosságú játékos és mindannyian boldogok vagyunk, különösen ő maga. Gareth az Gareth. Csak egy van belőle, de vannak még játékosaink akik remek munkát végeznek.”

„Ő egy különleges játékos, különbözik a többiektől, de ez mindegyik játékosra igaz egy kicsit. Nem tűnik úgy, mint aki az elmúlt három hónapot kihagyta. Nagyon erőteljes, megteremti a különbséget, ezért annyira különleges. Örülök, hogy immáron a teljes BBC rendelkezésre áll. Nagyon sokat adhatnak a csapatnak, ahogy a többiek is.”

Kattints ide a játékosok nyilatkozataiért!

Cristiano: „Tudjuk milyen, hisz mindig gólt szerez. Minden alkalommal, amikor nem szerez gólt az emberek túlreagálják ezt, pedig számomra egyáltalán nem tűnik idegesnek. Számomra úgy tűnt, mint a Napoli elleni meccsen is, rengeteget fut és sokat dolgozik. Nem aggódom miatta, biztos vagyok benne, hogy meg fogja teremteni a különbséget a kulcsfontosságú pillanatban.”

Isco: „Boldog és elkötelezett. Nagy meccse volt ma, két gólpasszal segítette a csapatot. Csak azzal foglalkozom, hogy a csapat mit csinál most.”

Gólszerzési sorozat: „Mindkét gólt nehéz volt megszerezni. Az egész mérkőzésen támadtunk, de nem tudtuk sokáig nem sikerült másodjára is a hálóba találni, amitől fellélegezhettünk volna. Türelmesek voltunk a mérkőzés folyamán és ez fontos. Szeretem a türelmet és a tempós játékot kombinálni. Így kell tovább haladnunk, hogy folytatni tudjuk a gólszerzési sorozatunkat.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK