Zidane: Aggódom a sérülések miatt

A Real Madrid Sergio Ramos duplájának köszönhetően 2-1 arányban múlta felül a Málaga együttesét a spanyol bajnokság aktuális fordulójában. A találkozó után a királyiak trénere értékelte a látottakat.

Benyomások: „Jók. A legfontosabb az volt, hogy jól kezdjük a meccset és nyerjünk. Voltak lehetőségeink, de mostanában csak egyet-egyet tudnunk értékesíteni ezekből. Nehéz volt, mivel az ellenfél rengeteget futott, úgyhogy elfáradtunk, de örülünk.”

A bajnokság legjobbjai a rögzített szituációk tekintetében: „Örülök. Tudjuk, hogy ez az egyik erősségünk. De örültem volna, ha akciógólt is szerzünk. Ma a labda nem akart bemenni a hálóba. A legfontosabb, hogy most kipihenjük magunkat, mivel sokat futottunk, ahogy a Celta ellen is, és már a következő mérkőzésre kell gondolnunk.”

Kupa-visszavágó Vigóban: „Most ki kell kapcsolnom. Hétfőn megkezdjük a felkészülést.”

Modric és Marcelo: „Lukának voltak kisebb fájdalmai, Marcelo sérülése viszont komplikáltabb. Meglátjuk, hogy mit mondanak az orvosok.”

Sergio Ramos: „Tudjuk, hogy mit adhat nekünk, különösen a rögzített helyzeteknél. Csodás volt ma. Ennek nagyon örülünk. De egy kicsit aggasztanak a sérülések. Némileg el vagyok keseredve emiatt, mivel nagyon fontos meccsünk lesz szerdán.”

Zidane

Lucas Vázquez jobb oldali védőként: „Tökéletesen megoldotta. Nem szeretem ezt a megoldást, mivel ő nem egy szélső védő, ez nem az ő posztja.”

Fütty: „Remélem, hogy ez csak azért van, mert többet várnak tőlünk, és nem azért, mert mérgesek. Szükségünk van az emberekre, hogy nyugalmat sugározzanak felénk, hiszen amit eddig tettünk, az fantasztikus. Kérjük őket, hogy segítsenek, szurkoljanak. Nem fogom kritizálni a szurkolókat. Ők pénzt fizetnek azért, hogy megnézzék a meccset, és többet akarnak, de egy ilyen hosszú idény során a játékosoknak és az edzőknek szükségük van arra, hogy érezzék a szeretetet.”

A támadók nem szereznek gólt: „Türelemre van szükség. Ez nem aggaszt, viszont a sérülések igen. Semmi más. Nem tudom megmondani, hogy miért szenvedünk a kapu előtt. Néha hatékonyabbak vagyunk, mint máskor. A mai eredmény jót tesz majd a hangulatnak.”

Danilo: „Ő is sérült, ezért nem tudott játszani. A padon volt, és bár játszani szeretett volna, nem lett volna jó ötlet pályára küldeni. Az edzés után ismét fájdalmat érzett, nem volt 100%-os ma reggel sem, így nem akartunk kockáztatni.”

„A Castilla idegenben játszik ezen a hétvégén, így a Juvenil A csapatból lehetett volna felhívni valakit, most ez így jött ki. Ha a Castilla itt játszott volna, akkor Danilo helyett behívtam volna tőlük valakit.”

Őszi bajnokok: „A célunk az, hogy az idény végére biztosítsuk be a címet. Az, hogy féltávnál elől vagyunk, nem jelent semmit, de persze gratulálok mindenkinek, hiszen nagyszerű teljesítmény ez is. Mindig óvatosnak kell lennünk, szerdán egy újabb meccs vár ránk. Ami jelenleg aggaszt minket, az a sok sérülés.”

Forrás: realmadrid.com; AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK