A szurkolók küldenék, ő menne, sokan vinnék. Mi lesz veled, James?

A Real Madrid kolumbiai középpályása körül a napokban felgyorsultak az események, tovább erősödtek a találgatások a jövője kapcsán. James Rodríguez klubvilágbajnokság alatt tett nyilatkozata újabb lavinát indított el.

James Rodríguez Zinedine ZIdane irányítása alatt nem jut állandó lehetőséghez a Real Madridban, sőt, nyugodtan kijelenthetjük, hogy epizódszerep jut neki. Nem volt ez másképp a klubvilágbajnokságon sem, ahol bár a döntőben sokan arra számítottak, hogy pályára lép, végül a cserepadon maradt.

„Boldog vagyok itt, de többet akarok játszani” – mondta a kolumbiai Yokohamában. „Örökre Madridban akarok maradni, de mindenre gondolnom kell, meg kell vizsgálnom a lehetőségeimet. Vannak ajánlataim, most lesz hét napom, hogy gondolkozzak.”

James

A minap az egyik legnagyobb madridi sportlap, az AS szavazásra bocsátotta a kérdést: Szeretné-e, hogy James távozzon a Real Madridból?

Érdekes és árulkodó eredmény született: a szavazók jelentős része, 70,85% gondolja úgy, hogy a kolumbiainak nincs helye a királyiaknál, és mindössze 29,15% voksolt a játékos maradása mellett.

Pletykaként terjed az is, hogy a játékos már az angliai tartózkodáshoz szükséges vízumot intézi, így talán nem túlzás az AS összeállítása sem a játékos lehetséges állomásairól:

1. Manchester United

Pogba érkezése előtt az angol lapok tényként közölték, hogy a United 76 millió eurós ajánlatot tett le az asztalra a játékosért. Mourinho csapata kreativitás hiányától szenved a középpálya közepén, James pedig alkalmas lehet az űr betöltésére a jelenleg az angol bajnokság 6. helyén tanyázó csapatnál. Pletykák szerint Anthony Martial távozhat az Old Traffordról, ami megnyitná a kaput James előtt.

2. Chelsea

Egy angol lap a napokban elhintette, hogy a Chelsea 90 millió eurót is megadna Jamesért, miután Oscar a kínai Shanghai SPIG csapatához szerződik. Antonio Conte a kolumbiai nagy rajongója, és akár már télen megpróbálhatja megszerezni a játékost.

3. Inter Milan

A klub új kínai tulajdonosai nagyon szeretnék visszajuttatni a milánói együttest a Serie A élmezőnyébe, amit az elmúlt időszakban csak távoli szemlélőként figyelnek. A Corriere dello Sport szerint James ott van az alelnök, Zanetti kívánságlistáján.

James

4. PSG

Unai Emery irányításával a PSG még nem tudott meghatározót alkotni a francia bajnokságban a legutóbbi szerzeményekkel, Ben Arfával és Jesével, jelenleg harmadik helyen állnak. Nasser Al-Khelaifi és Florentino Pérez jó kapcsolata fontos lehet egy megállapodás létrejöttekor. A katari elnököt meglehetősen frusztrálja a csapat gyengébb BL-szereplése az utolsó fordulókban, James igazolásával pedig kapna egy lökést a középpálya.

5. Juventus

A zebrák nyáron már megpróbálták szerződtetni a kolumbiait Paul Pogba távozása után, de végül Miralem Pjanic érkezett a Romából. A bosnyáknak eltartott egy ideig, amire megtalálta helyét a csapatban, de egy Jamesszel alkotott páros félelmetes lehet. Az olasz Gazzetta dello Sport szerint az olasz bajnok szorosan követi James fejlődését és versenyben van az aláírásáért.

Mivel a Real Madrid nem igazolhat a télen, sokkal valószínűbb, hogy a nyár egyik sokrészes szappanoperája lesz James ügye.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK