Odegaard: Most már el kellene kezdenem gólokat lőni

Martin Odegaard jelenleg az U21-es norvég válogatottal dolgozik, miután ezúttal nem kapott behívót a felnőtt csapatba. A játékos a Real Madridnál betöltött szerepéről, helyzetéről, tapasztalatairól beszélt, illetve szóba került a felnőtt válogatott is.

A Real Madridnál betöltött szerepéről: „Még mindig csak 17 éves vagyok, tudom, hogy még sok lehetőségem lesz az első csapatban játszani. Nem idegeskedek ezen annyit, mint sokan mások. Jobban kezelem a helyzetet, mint azok, akik nem látnak bele abba, hogy mi történik. Nagyszerű dolog, hogy a Real Madridban lehetek. A világ legjobb játékosaival dolgozom, remek körülmények között, vagyis nem beszélhetünk krízisről.”

Esetleges átigazolásról: „Az egyértelmű, hogy egyszer az első csapatban is játszom, de majd ennek is eljön az ideje. Januárban újabb átigazolási időszak következik, meglátjuk, hogy mi történik addig. A Rennes-ügyről nem szeretnék beszélni.”

Odegaard

Miben változott, amióta a Real Madridba ment? „Sokkal érettebbnek érzem magam, mind emberként, mind játékosként. Keményebb lettem, jobb a fizikumom. Úgy érzem, hogy előre léptem, folyamatosan fejlődöm. De most már el kellene kezdenem gólokat lőni…”

A felnőtt válogatott: „Természetes, hogy szeretnék a felnőtt válogatottba kerülni, szerintem itt mindenki így van ezzel. Mindenki erről álmodik, én is szívesen lennék ott, de egy remek U21-es csapatunk van, úgyhogy az edzések közötti különbség nem olyan jelentős. Jól szórakozunk, ráadásul jó esélyünk van arra, hogy induljunk egy nagy tornán. Jó dolog, hogy ennek a részesei lehetünk.”

Madridban is jól szórakozik? „Nagyon jól.” (nevet)

Forrás: Dagbladet
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK