Egytõl egyig: Real Madrid – Getafe

A Real Madrid a tegnapi nap során 4-1-re gyõzte le a Getafe együttesét a spanyol bajnokság 5. fordulójában. A Marca mai számában Emilio Giraldo osztályozta a csapatot, edzõt és játékosokat. Nézzük meg ki mennyit kapott az 1-tõl 10-ig terjedõ skálán, a fontosabb statisztikai adatokkal kiegészítve. Mérkõzés utáni rovatunk következik.

Csapatok

Real Madrid (7)
Leginkább a „lövõereje” és nem a játéka miatt nyert a csapat. Vesztésre álltak, de két rögzített helyzetbõl még az elsõ félidõben fordítottak. Utána már hengerelt a Madrid.

Getafe (5)
Jó csapat benyomását keltette a Getafe. Megszerezték a vezetést, de a Madrid végül érvényesítette a fölényét. A védelem hibái megpecsélteték a sorsukat.

Edzõ

Ancelotti (7)
Modricot és Sergio Ramost tartalékolta az elkövetkezõ hét meccseire, és bejött ez a húzása. Csapatának a játéka még mindig messze van a brilliánstól, de 3 ponttal veszik az akadályokat.

Játékosok

A meccs legjobbja – Cristiano Ronaldo (8,5)
Neki aztán mindegy, hogy a bajnokságról vagy a BL-rõl van szó. Akár jól játszik, akár nem, mindig teljes erõbedobással teljesít, és majdnem mindig betalál. Tegnap újfent duplázott és egy kapufát is rúgott.
Gólhelyzetet érõ passzok: 3/ Befejezett akciók: 21/ Lövések: 12

Diego López (6)
Alig volt dolga. A gólnál tehetetlen volt, mert a labda megpattant Pepén. A magas labdáknál nagyon magabiztos.
Védések: 4/ Kapott lövések: 5/ Kapu elõtti tisztázások: 6

Carvajal (6,5)
Kezdi felvenni a ritmust. Nagyon jól bejátssza az egész jobbszélt. Ha ilyen szinten folytatja, akkor megtarthatja hosszabb távon is a kezdõ posztot.
Labdaszerzések: 14/ Labdavesztések: 2/ Szabálytalanságok: 3/ Felszabadítások: 13

Pepe (6,5)
Ez még mindig nem a legjobb formáját mutató Pepe, de tegnap viszonylag jól játszott. Nachóval jó párost alkottak. Megszerezte elsõ gólját az idényben.
Labdaszerzések: 6/ Labdavesztések: 4/ Szabálytalanságok: 0/ Felszabadítások: 13

Nacho (6,5)
Egy veterán benyomását kelti, és biztos pont a védelemben, mert nem hagyja magát átjátszani. A meccsen nagyon jó akciói voltak, különösen az elsõ félidõben, a gyorsaságát kihasználva.
Labdaszerzések: 4/ Labdavesztések: 1/ Szabálytalanságok: 1/ Felszabadítások: 8

Arbeloa (7)
Hozta a szokásos formáját, ezúttal a balszélen. Mindig hozzátesz a játékhoz. Jól õrizte az oldalát, és Pedro Leónt minden különösebb gond nélkül megállította.
Labdaszerzések: 12/ Labdavesztések: 4/ Szabálytalanságok: 2/ Felszabadítások: 13

Illarramendi (7)
Nagyon jó játékos benyomását kelti. Ez volt az elsõ meccse a Bernabéuban, és majdnem mindent jól csinált. Ha nem lesz pechje a sérülésekkel, a Madridnak egy hosszútávó életbiztostása van a középpályán.
Gólhelyzetet érõ passzok: 0/ Jó passzok: 66/ Rossz passzok: 7/ Lövések: 0

Khedira (6)
Egyensúlyt kölcsönöz a csapatnak, de lassítja a játékot, amikor nála van a labda. Amilyen formában van idén Modric, nem lesz könnyû megõriznie a posztját.
Gólhelyzetet érõ passzok: 1/ Jó passzok: 58/ Rossz passzok: 7/ Lövések: 0

Di María (7,5)
Fáradhatlanul futott. Óriásit küzdött, és ezt értékeli a Bernabéu közönsége. Azért maradt, hogy megharcoljon a posztjáért és eddig elérte a célját.
Gólhelyzetet érõ passzok: 3/ Jó passzok: 53/ Rossz passzok: 19/ Lövések: 3

Isco (8)
Egy zseniális játékos. Csupán 21 éves és a szurkolók már a lába elõtt hevernek. Tegnap csak Bale sérülése miatt lépett pályára, de ugyanolyan jól játszott, mint szokott. Gyönyörû gólt szerzett.
Gólhelyzetet érõ passzok: 1/ Jó passzok: 54/ Rossz passzok: 13/ Lövések: 4

Benzema (6,5)
Nagyon komoly helyzetei voltak, de az önbizalomhiánya ezúttal legyõzte, és rúgott gól nélkül jött le a pályáról. A Bernabéu tudja, hogy bíztatni kell, ezért a cseréjénél megtapsolták.
Gólhelyzetet érõ passzok: 2/ Befejezett akciók: 10/ Sikeres cselek: 0/ Lövések: 5

Cserék

Modric (6,5)
Nem volt ideje sok mindenre. Tegnap azért volt csere, mert Carlo az elkövetkezõ meccsekre tartalékolja. Jelenleg kulcsfontosságú játékos ebben a csapatban.
Gólhelyzetet érõ passzok: 1/ Jó passzok: 18/ Rossz passzok: 0/ Lövések: 0

Morata (5,5)
Újra kapott lehetõséget. Sokat próbálkozik gólszerzéssel, de mintha görcsös lenne a kapu elõtt. Tegnap egy tiszta helyzetet hagyott ki rögtön a beállása után.
Gólhelyzetet érõ passzok: 0/ Befejezett akciók: 5/ Sikeres cselek: 0/ Lövések: 2

Jesé (6)
Öt percet kapott. Ez elég volt neki arra, hogy megmutassa a robbanékonyságát és kiállíttassa Míchelt. Lassan több szerepet kell kapnia.
Gólhelyzetet érõ passzok: 0/ Jó passzok: 5/ Rossz passzok: 0/ Lövések: 0

A Marca osztályzatai nem feltétlenül a mi véleményünket tükrözik. Nem értesz egyet az osztályzatokkal? Te hogyan értékelnéd a játékosokat? Írd meg a véleményedet a fórum megfelelõ topicjában! (Van, aki már megtette.)

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK